Anasayfa /  Ekonomi

Google Adsense Türkiye Faaliyetlerini Durdurma Kararı aldı

Google Adsense Türkiye Faaliyetlerini Durdurma Kararı aldı. Google adsense 1 nisan şakası yaptığını düşünmekteyiz henüz resmi bir açıklama yok trhaberler.com olarak iyice incelemekteyiz.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2017 13:59

Google Adsense Türkiye Faaliyetlerini Durdurma Kararı aldı.  Google adsense 1 nisan şakası yaptığını düşünmekteyiz henüz resmi bir açıklama yok trhaberler.com olarak iyice incelemekteyiz.



Yapılan araştırmaya göre bu durumun wmaraci tarafından 1 Nisan şakası olduğu tespit edilmiştir.







Google birinci hesaba bakıyor o / £ görmeye korkuyor. Yöneticileri tarafından sürgün geçmeyi düşünürken, genel bir hata olduğu ortaya çıktı. Google Adsense kazası mı? Google reklamlarına sistemi ne zaman kurulacak? Bugüne kadar 0,00 TL görünce detaylar burada . Adsense Hesabı sonra 11 Ekim 2016 tarihinde / gece yarısı, sonra da çok korkuyor. Yasaklı düşünen yöneticileri çok huzursuz kalır. Süregelen sorunu, Google henüz bir açıklama yapmadı. Yöneticileri bu sorunu bir güncelleme işi olabileceğini iddia var. Ayrıntıları belli olduğunda burada paylaşacağız. Google AdSense birlikte sitenizi ve sitenize metin ve görüntülü reklamlar uyan site sahipleri bir araya getiren bir google uygulamasıdır. Reklamlar oluşturulan ve ürünlerini tanıtmak isteyen reklam verenler tarafından ödenmektedir. Bu reklamcılar her reklam için farklı bir miktar ödeme beri, kazandıkları miktar değişir. Buna ek olarak, Google sistemi geçmiş yıllarda benzer sorunlarla karşılaştı ve sistem çöktü.


Yorumlar