Anasayfa /  Ekonomi

En uygun kredi veren bankalar hangileri? Güncel kredi faiz oranları! En düşük faiz oranlı bankalar

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 20:41

Ortaya çıkabilecek ihtiyaçların giderilebilmesi için bankalar kredi kampanyaları düzenlemektedir. En uygun kredi veren bankalar hangileri? Güncel kredi faiz oranları! En düşük faiz oranlı bankalar.

5 Haziran en uygun kredi veren bankalar hangileri? Güncel Bayram kredisi faiz oranları! En düşük faiz oranlı bankalar. 2019 yılında bankalar kredi için en düşük faiz oranı verebilmek için rekabet içerisine girmiştir. İşte 2019 güncel en düşük faiz oranlarıyla en uygun kredi sağlayan bankalar ve kampanya detayları. Kredi veren bankalar kampanyalarını tek tek açıklamaya devam ederken ne yazık ki en düşük kredi faiz oranı yüzde 1.90 seviyesine sıçradı. Seçimden önce en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.53 olarak uygulanıyordu. Seçimden sonra yükselen faiz oranları ne yazık ki ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin sırtına binen faiz yükünü arttırdı. Özellikle faizlerin artış trendine girdiği bu dönemde sunulan krediler cazip avantajlar sunuyor. Vadesi 60 aya çıkan kredilerin üst limiti 100 bin lirayı buluyor. Üstelik faizler yüzde 1.89'dan başlıyor... Peki 30 Mayıs en uygun Ramazan Bayramı kredisi veren bankalar hangileri? Güncel Bayram kredisi faiz oranları

İKİ BAYRAM ARASI

Akbank, 'İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan İhtiyaç Kredisi' hazırladı. Müşteriler, kredilerinin ilk taksitini 3 aya kadar erteleyebilecekleri gibi 5 yıla (60 ay) varan vade seçeneklerinden de yararlanabilecek. Başvurular şube, cep telefonunda 'Akbank Direkt' ve 4442525 üzerinden yapılabilir.

60 AYA KADAR VADE

Yapı Kredi, kampanyası ile bayram dönemindeki artan ihtiyaçlarında müşterisine destek oluyor. 60 aya kadar vade seçenekleri ile sunulan uygun faiz oranlarına sahip kredi kampanyası 6 Haziran'a kadar sürecek. Krediye bankanın şube ve dijital kanallarından başvurulabiliyor.

100 BİN LİRA

ING Bank, 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeye kadar uygulanabilecek bayram kredisi sunuyor. Bu kredi koşulları 5-100 bin lira arasında geçerli olacak. Herkesin kullanımına açık olan bayram kredisinden yararlanmak isteyenler, 30 Haziran 2019'da kadar başvuru yapabilir.

ÜÇ AY ERTELEME

QNB Finansbank, bayrama özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor. 60 aya varan vadelerle bayram kredisinden yararlanmak isteyen KOBİ ve esnaf, bankanın şubelerine başvurabilir. Bankanın müşterisi olmayanlar ise TC kimlik numarası ile 5030'a SMS olarak göndererek krediden faydalanabilir.

YÜZDE 1.99 FAİZ

TEB, yüzde 1.99'dan başlayan ve 3 ay ile 60 ay arasında değişen vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunuyor. Müşterilerin farklı tutarlardaki nakit ihtiyaçlarına göre değişen vade oranına ve Findeks notuna göre belirlenen geri ödeme imkanıyla veriliyor.

ESNEK ÖDEME SEÇENEĞİ

VakıfBank, bayram kredisiyle 60 aya varan vadeler, yüzde 1.89'dan başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emeklilerin 'yanındaki güç' oluyor. 50 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı var. Ayrıca eşit, artan-azalan, 3 ay ödemesiz taksit imkanları da bulunuyor.


Yorumlar