Anasayfa /  Ekonomi

Dolarda düşüş devam ediyor ! (Dolar bugün ne kadar?)

15 Kasım itibariyle Dolar ve Euro'daki düşüş sürüyor. Peki dolar ve euro bugün ne kadar? İşte güncel döviz kurları...

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 14:40

Dolar ve euro bugün ne kadar? İşte 15 Kasım itibariyle Dolar ve Euro'daki güncel kurlar. Dolar dar banttaki dalgalanmasını sürdürüyor. Dün 5.4610 seviyesinde kapanan kur yeni günde 5.47'den açıldı. İlerleyen saatlerde dolar fiyatı 5.42'ye kadar geriledi.



Dolar endeksi ise 16 ayın zirvesinden gerileyerek 96.69'da işlem görüyor. Borsa İstanbul ise %0.6 primli seyrediyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro bu sabah, 6.13 seviyesinde seyretmeye devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar bugüne düşüşle başlarken 5.44 civarında dengelenmiş durumda bulunuyor. Çok sayıda vatandaş konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyorlar. Eğer ki dolar kurunun bu seviyelerde tutunması durumunda uzman tahminlerine göre, yıl sonunda kademeli olarak 5 seviyelerini görebileceği belirtildi.

Uzmanlar, Merkez Bankası'nın beklenti anketinin takip edileceğini belirterek, ankette özellikle 12 ve 24 ay sonrası enflasyon tahminlerinin, bankanın politikaları üzerindeki belirleyici verilerden olması nedeniyle önemli olduğunu dile getirdi.

Yurt dışında ABD'de New York Fed sanayi endeksi, perakende satışlar ve haftalık işsizlik başvuruları verileri ile İtalya ve Brexit'e ilişkin haber akışının izleneceğini aktaran analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 5,50'nin altında kalındığı sürece düşüşün ivmeleneceğini, sırasıyla 5,25 ve 5,10 seviyelerinin gündeme geleceğini söyledi.


Yorumlar