Anasayfa /  Ekonomi

Çeyrek altın ne kadar? (Çeyrek altın canlı) Çeyrek altın anlık fiyatı

Sürekli değişen altın fiyatları sonrası 21 Kasım'da çeyrek altın ne kadar sorusu merak ediliyor. İşte altın gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 14:03

21 Kasım'da çeyrek altın ne kadar sorusu merak ediliyor. Peki gram fiyatı ve çeyrek altın ne kadar? İşte yanıtı. 

Ülkemizde en çok araştırması yapılan konular arasında altın fiyatları yer almaktadır. Altın fiyatları konusunun bu denli araştırılmasının nedeni kültürdür. Toplumsal hafıza ve ortak değerler kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Yatırım ve birikim açısından altın en çok tercih edilen nesnelerdendir. 21 Kasım Çarşamba altın fiyatları ne kadar sorusunun cevabı detaylı analizler, anlık değişimler ve uzman yorumları haberimizde.

21 KASIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Haftanın ortası olan 21 Kasım Çarşamba altın fiyatlarını detaylı olarak açıkladığımız haberimizde sırasıyla gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarını bulabilirsiniz.



GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Ülkemizde gram altın en çok tercih edilen altın çeşitleri arasındaki ikinci sırada yer alır. Geçtiğimiz aylarda piyasalarda yaşanan değişimlerden sonra çeyrek altın fiyatları bir dönem 450 TL'ye kadar yükseldi. Bu durum da gram altını vatandaşların tercihi yaptı. Gram altın 21 Kasım Çarşamba günü 211,45 TL'den alınırken 211,51 TL'den satılmaktadır.



ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek alkın hiç şüphesiz vatandaşın en çok satın aldığı, en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında ilk sırada yer alır. Çeyrek altın düğünlerde en çok hediye edilen altındır aynı zamanda birikim açısından da dolar ve euro baz alındığında ilk sırada yer alır. Yastık altı altınları olarak saklanan altınlar da genellikle çeyrek altındır. Çeyrek altın bugün 338,44 TL'den alınırken 346,15 TL'den satılmaktadır.



YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın konusunda araştırmalar devam ediyor. Yarım altın fiyatları bu sabah  674,77 TL'den alınırken 692,30 TL'den satılmaktadır. Yarım altın genellikle düğünlerde gelin ve damadın yakınları, arkadaşları ve aile fertleri tarafından armağan edilir, birikim için de kullanılır.



TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatları genellikle kuyumculardan yatırım yapmak için satın alınır. Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; bu sabah saatlerinde 1.353,77 TL'den alınan tam altın fiyatları1.380,37 TL'den satılmaktadır.



CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altın fiyatları vatandaşların ilgisini çekiyor. Çeyrek altın ile Cumhuriyet altınının ortak özellikleri vardır; genellikle kolay kolay bozdurulmayan Cumhuriyet altını bugün 1.402,00 TL'den alınırken 1.423,00 TL'den satılmaktadır.


Yorumlar