Anasayfa /  Ekonomi

Çeyrek altın gram altın fiyatları (6 Kasım altın fiyatı)

Çeyrek altın ve gram altın fiyatlarının 6 kasım itibariyle güncel kurları haberimizde. Çeyrek altın ne kadar, yarım altın ne kadar ve cumhuriyet altını ne kadar sorularının yanıtları bu haberde.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2018 12:20

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları oldukça sık sorulan sorulardan biri. İşte altın fiyatları...Toplumsal hafıza ve ortak gelenekler kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Düğün ve benzer törenlerde akla gelen ilk hediye altındır bu yüzden toplumun tüm katmanlarında altın fiyatları araştırmaları yapılır. Son dakika altın fiyatları gelişmeleri haberimizde. Yalnızca düğünlerde değil birikim alanında da en çok tercih edilen nesne olarak dikkat çeken altın, dolar ve eurodan daha fazla tercih edilmekte...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Özel olarak hazırladığımız altın fiyatları içeriğiyle sizleri doğru bilgilendirmek için elimizden geleni yapıyoruz; sırasıyla gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

GRAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gram altın son dönemde vatandaşların en çok tercih ettiği altın türlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Altın fiyatlarında geçen aylarda rekor yükseliş olduğundan vatandaşların ilgisi de gram altına kaydı. Düğünlerde gram altın da takılmaya başlandı. Gram altın 6 Kasım Salı sabahı 210,90 TL'den alınırken 210,93 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları da vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Düğünlerde en çok tercih edilen altın türü çeyrek altındır. Nesillerden nesile gelen çeyrek altın alışverişi yardımlaşma ve sosyal birlikteliği sağlar. Çeyrek altın bu sabah 341,87 TL'den alınırken 350,17 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın da birikim alanında tercih edilen altın türlerindendir. Yastıkaltı altını olarak nitelendirilen altın çeşitlerindne olan yarım altın bu sabah 681,59 TL'den alınırken 700,34 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatları da ilgiyle araştırılıyor. Tam altın genelde düğünlerde gelin ve damada aile fertleri ile yakın arkadaşları tarafından hediye edilmektedir. Tam altın fiyatları bugün şu şekilde; 1.367,46 TL'den alınan tam altın 1.396,39 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. İki altın türü de yatırım aracıdır fakat Cumhuriyet altını çeyrek altına göre daha ağır ve daha pahalı olduğundan uzun vadeli olarak tercih edilir. Cumhuriyet altını bugün 1.420,00 TL'den alınırken 1.442,00 TL'den satılmaktadır.




Yorumlar