Anasayfa /  Ekonomi

Bugün çeyrek altın ne kadar? (28 Ekim 2018 altın fiyatları)

Altın fiyatları haftanın son gününde ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Abone ol
Abone ol 28 Ekim 2018 12:07

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Vatandaşlar gram altın fiyatları konusunda araştırmalarını arttırdı. Çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra gram altına talep oldukça arttı, gram altın 28 Ekim Pazar sabah saatlerinde 221,52 TL'den alınırken 221,69 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın hiç şüphesiz ülkemizde en çok tercih edilen altın türlerinden hatta altın denilince birçoğunun aklına hemen çeyrek altın gelir. Yastık altı altını olarak değerlendirilen altınların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın bu sabah 355,01 TL'den alınırken 363,29 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın daha çok birikim için kullanılır. Düğünlerde de gelin ve damadın aile fertleri, yakın arkadaşları tarafından takı olarak takılır. Vatandaşlar yarım altın konusundaki araştırmalarına devam ediyor. Yarım altın bu sabah 707,81 TL'den alınırken 726,58 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın da tıpkı yarım altın gibi çok sık olmasa da birikim ve yatırım amacıyla tercih edilir. Yarım altın fiyatlarını da araştıran bireyler tam altınlarını kolay kolay bozdurmaz. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.420,06 TL'den alınırken 1.448,71 TL'den satılmaktadır. Tam altın da kolay kolay bozdurulmaz.?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler vardır. Cumhuriyet altını ve çeyrek altın uzun vadeli birikim aracıdır fakat Cumhuriyet altını hem gram olarak daha ağır hem de daha pahalı olduğundan çok daha uzun vadeli değerlendirilir, ömürlüktür. Kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah 1.466,00 TL'den satılırken 1.485,00 TL'den satılıyor.

Kaynak: Sabah


Yorumlar