Anasayfa /  Ekonomi

Bugün çeyrek altın ne kadar? (24 Kasım 2018 altın fiyatları)

Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Kasım altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2018 10:21

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? 24 KASIM

Ülkemizde altın fiyatları araştırmaları yalnızca düğünlerde hediye etmek için değil yatırım olarak değerlendirildiği için de merak edilir. Öyle ki; dolar ve eurodan bağımsız olarak altın, vatandaşlar arasında en çok tercih edilen birikim aracıdır.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın konusunda vatandaşların ilgisi her geçen gün artmaktadır. 24 Kasım Cumartesi günü altın fiyatları 207,77 TL'den alınırken 207,85 TL'den satılmaktadır. Özellikle bir dönem piyasalarda yaşanan dalgalanmalar sonucu çeyrek altının fiyatının yükselmesinden sonra gram altına olan talep de arttı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ülkemizde en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alır. Çeyrek altın dendiğinde hem düğünlerde girilen sıralar hem de yastık altı birikimleri akla gelir. Çeyrek altın 24 Kasım Cumartesi sabahı 332,68 TL'den alınırken 340,26 TL'den satılmaktadır. Evlerde biriktirilen altınların çoğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın konusunda vatandaşların araştırmaları devam etmektedir. Yarım altın fiyatları birikim açısından değerlendirilir. Yarım altın bu sabah saatlerinde 663,28 TL'den alınırken 680,52 TL'den satılmaktadır. Yarım altın yatırım olarak değerlendirildiğinden kolay kolay bozdurulmaz.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın, düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, yakınları ve dostları tarafından hediye edilir ayrıca yatırım olarak da değerlendirilen tam altın bu sabah saatlerinde 1.330,72 TL'den alınırken 1.356,88 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur ikisi de uzun vadeli yatırımdır. Cumhuriyet altını çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını 24 Kasım Cumartesi günü 1.379,00 TL'den alınırken 1.400,00 TL'den satılıyor.

Kaynak: Sabah


Yorumlar