Anasayfa /  Ekonomi

Bugün çeyrek altın ne kadar? (2 Eylül altın fiyatları)

Altın ne kadar oldu? Güncel, çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları...

Abone ol
Abone ol 02 Eylül 2018 11:21

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın kuşkusuz çeyrek altından sonra en çok talep gören altın türlerinden biridir. Döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle çeyrek altının fiyatının oldukça artmasından sonra vatandaş gram altına yönelmiş durumda. 2 Eylül sabahı gram altın 252,68 TL'den alınırken 252,80 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Ülkemizde en çok araştırılan konulardan biri de çeyrek altındır. Altın araştırması yapan bireylerin çoğunlukla merak ettiği durum çeyrek altın durumudur. Düğünlerde ve törenlerde en çok talep gören çeyrek altın, karşılıklı bir yardımlaşma ve birliktelik durumudur. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 399,61 TL'den alınırken 409,20 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından sıklıkla merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Yarım altın da hem düğünlerde takılan hem de birikim amacıyla satın alınan altın türüdür. Yarım altın bu sabah saatlerinde 796,72 TL'den alınırken 818,39 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın fiyatları için ilgiyle araştırmalarını sürdüren vatandaşlara yanıt geldi. Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; Eylül ayının ilk günü olan 2 Eylül Pazar sabahı tam altın 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur. İki altın türü de uzun vadeli birikim için satın alınır fakat Cumhuriyet altınının hem gramı hem de fiyatı daha pahalı olduğu için daha uzun vadeli olarak düşünülür. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1.650,00 TL'den alınırken 1.670,00 TL'den satılmaktadır.

Kaynak: Sabah


Yorumlar