Anasayfa /  Ekonomi

4 Kasım Çeyrek Altın fiyatı! Çeyrek Altın ne kadar?

İşte binlerce kişinin araştırdığı altın fiyatlarında 4 Kasım itibariyle güncel fiyatlar. 4 Kasım Çeyrek Altın, yarım altın ve Cumhuriet altını fiyatı!

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2018 18:14

Altın fiyatları konusunda toplumun her katmanında vatandaşların araştırmaları sürüyor, bununla birlikte son düğün organizasyonları yapılırken altın fiyatları da takip ediliyor. Ülkemizde dolar ve eurodan bağımsız olarak altın en çok birikim yapılan alandır. Toplumsal hafıza ve ortak alışkanlıklar kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Gram altın ve çeyrek altınfiyatları konusundaki son dakika gelişmeleri, uzman yorumları anlık değişimler haberimizde.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

GRAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gram altın fiyatları da vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Altın fiyatlarındaki yükselme sonucunda çeyrek altının değerinin artması vatandaşların gram altına yönelmesine neden oldu. Gram altın 4 Ekim Pazar sabahı 215,05 TL'den alınırken 215,08 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın ülkemizde en çok araştırılan en çok ilgiyle takip edilen altın çeşitlerindendir. Düğünlerde ve benzer törenlerde çeyrek altın ilk olarak akla gelen takılardır. Çeyrek altın, dolar ve eurodan farklı olarak en çok yatırım yapılan alanlardandır, yastıkaltı altınlarının çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın bugün 344,79 TL'den alınırken 352,83 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen konu başlıkları arasındadır. Yarım altın düğünlerde damat ve gelinin aile fertleri, dostları tarafından hediye edilir birikim alanında da tercih edilir. Yarım altın bu sabah 687,42 TL'den alınırken 705,67 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Tam altın bu sabah 1.379,16 TL'den alınırken 1.407,02 TL'den satılıyor. Tam altın da tıpkı yarım altın gibi birikim alanında tercih edilir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında ciddi benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını, çeyrek altından hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için daha uzun vadeli olarak tercih edilir. Cumhuriyet altını bugün 1.436,00 TL'den alınırken 1.458,00 TL'den satılmaktadır.




Yorumlar