Anasayfa /  Güncel /  Gündem

'Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak' dedi: Resmi Gazete çöktü

Eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz TBMM Bütçe Komisyonu'nda kritik bilgiler verdi. Bu gece yayınlanacak olan Resmi Gazete'ye dikkat çeken Yılmaz, "Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak" demişti, daha sonra bu sözlerine açıklık getirmişti. Ancak saat 00:00 itibari ile Resmi Gazete'nin internet sitesinin çöktüğü görüldü. Resmi Gazete'nin internet sayfasına http://resmigazete.gov.tr adresinden giriş yapılıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2021 09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ve Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararıyla dolar karşısında eriyen Türk lirası, Türkiye'nin gündeminde yer almaya devam ediyor.

"OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY OLACAK"

Doların yükselişi sonrası iktidarın yeni hamlesinin ne olacağı tartışılırken; HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın TBMM Bütçe Komisyonu'nda sarf ettiği sözleri paylaşan Gergerlioğlu, Durmuş'un ''Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak'' dediğini aktardı.

"BELİRSİZLİKLERE VURGU YAPTIM"

Gergerlioğlu'nun paylaşımı gündemi sarsarken; İYİ Partili Yılmaz, sosyal medya hesabından sözlerine açıklık getirdi.

Komisyonda sarf ettiği sözleri paylaşan Yılmaz, "Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" diye yazdı.

İşte tüm Türkiye'yi gece 00:00'a kilitleyen o ifadeler:

"Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece saat 12.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00'dan sonra Resmi Gazete'yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafta sonları diliyorum."

RESMİ GAZETE ÇÖKTÜ

Ancak saat 00:00 itibariyleri vatandaşlar Resmi Gazete'nin web sitesine giremedi. Resmi Gazete'nin internet sitesinin çöktüğü görüldü.

Kimi kullanıcıların karşısına "çalışma sürüyor" ekranı gelirken çoğu vatandaş şu ekranla karşılaştı:

Resmi Gazete'nin internet sayfasına http://resmigazete.gov.tr adresinden giriş yapılıyor.

 AKŞENER'DEN GECE YARISI YORUMU

Resmi Gazete'deki 'tadilat'a ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Akşener, ''Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu güzel ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Ama kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler elbette geçecek. O sandık elbet gelecek, ve Türkiye İYİ olacak'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar