Anasayfa /  Foto Galeri

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Eylül 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Ekim 2021 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Sıkı çalışma ve güçlü olmak Koç kariyeri için faydalı olabilir. Ancak, işiniz ve ofis sorumluluklarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Satış veya pazarlama ortakları olarak çalışanların, büyük olasılıkla aya yaklaşması muhtemel olduğundan sıkı sıkıya bağlı kalmaları gerekebilir. Ticari ortaklarla anlaşmazlıklar kayıplara yol açabileceğinden ötürü, ticari kişilerin soğukkanlı bir tavır sergilemesi gerekebilir. 

Mali konular bu ay çelişkili sonuçlarla karşılaşabilir. Moda, stil ve seyahat harcamaları aniden yükselebilir. Ancak, arkadaşlardan ve kardeşlerden gelen finansman desteği olabileceğinden ötürü işler dengelenebilir. Rutin harcamalar için nakit ayırmanız muhtemel olduğundan, gelir ve gider kolayca yönetilebilir. 

Özellikle eşlerin küçük meselelerde agresif ve sinirli hale geldiğini deneyimleyebilen evli çiftler için ilişkilerin alevlenme ile karşı karşıya kalması muhtemeldir. Eşinizle veya sevdiğiniz kişiyle kaliteli zaman geçirmek ilişkinizdeki ışıltıyı artırabilir ve çekiciliği artırabilir. Bekarlar, kaynaşma zamanı bulabilirler! Önünüze gelen güzel evlilik teklifleri ile bir nişan merasimi bekleyebilirsiniz. 

Akademisyenlerde öğrencilerin düzenli çalışma programlarını takip etmeleri ve daha iyi performanslar için buna bağlı kalmaları gerekebilir. Bekleyen ödevler üzerinde çalışmaları ve başa çıkmakta zorlandıkları konuları şiddetle gözden geçirmeye başlamaları gerekebilir. Daha ileri çalışmalar veya kurslar için denizaşırı kolejlere veya üniversitelere kabulü güvence altına almak isteyen öğrencilerin başarılı olması muhtemeldir. 

Sağlığın zindeliği içinde olmanız muhtemel olduğundan sağlık sorunları uzak kalabilir. Bununla birlikte, bazı sağlık sorunlarına neden olarak bağışıklık seviyeleri aniden düşebileceğinden ötürü, soğuk içecek veya abur cubur tüketiminden kaçınmanız gerekebilir. Bağışıklık seviyenizi artırmak için yapraklı sebzeler, meyveler ve meyve suları tüketin.

Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Olumlu gezegen etkileri ile Boğa bu ay bir seyahate çıkabilir. Bununla birlikte, saldırganlığa yol açabilecek ve sonuç olarak ilişkinizi engelleyebilecek herhangi bir sağlıksız tartışmada hoşgörüden kaçınmanız gerekebilir. Evlilik bağlarınızda ekstra dikkatli olduğunuzdan emin olun. 

Profesyonel cephede, ofisinizde ve iş planlarınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Eldeki yeni projelere başlarken stresten uzak kalmak için işyerinde ve işte bekleyen görevleri tamamlamaya çalışın. İstenmeyen bir tartışmaya girme olasılığınız olduğundan, ofis meslektaşlarınızla samimi ilişkiler kurmayı öğrenin. Gezegenlerin geçişi, aynı zamanda patronlar veya üstlerle bazı yüzleşmelere işaret ediyor. Bu nedenle, toplantılar ve ofis tartışmaları sırasında sakin kalmanız tavsiye edilebilir. Stres ve zorluklar getirebileceğinden işyerinde saldırganlıktan kaçının. 

Genel olarak, ay para ve finans açısından iyi geçebilir. Kısa yolculuklar faydalı olabilir. Kardeşleriniz size maddi destek sağlayabilir. Dönem, iletişim cihazlarına yapılan bazı harcamaların göstergesidir. 

Eğitim ve öğrenim kurslarında masraflar olabilir. Eğitimde öğrencilerin dikkatlerini dağıtmamak için dikkatli olmaları ve saldırganlıktan, olumsuz insanlarla arkadaşlıktan ve düşüncelerden kaçınmaları gerekebilir. Ancak, öğrenme yolunuzda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık konularında rutin kontrollerinizi düzenli hale getirmeniz gerekebilir. Ancak artan iş yükü uyku düzeninizi bozabilir.