Anasayfa /  Spor

Eintracht Frankfurt Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte maçın detayları

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Fenerbahçe, sahneye çıkıyor. Gruplarda iyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Peki, Frankfurt Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte maçın detayları

Abone ol
Abone ol 16 Eylül 2021 08:56

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden olan Fenerbahçe, sahneye çıkıyor. Gruplarda iyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Peki, Frankfurt Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte maçın detayları

 

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Almanya'nın güçlü ekibi Frankfurt ile bu hafta karşı karşıya gelecek. Zorlu rakibi karşısında deplasmanda kazanmak isteyen Fenerbahçe, kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Futbolseverler karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgilerini sorguluyor. Peki, Frankfurt Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

FRANKFURT FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin Frankfurt deplasmanındaki maçı 16 Eylül 2021 tarihinde saat 22.00'de oynanacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Ligi üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Bu turda HJK Helsinki'yle eşleşen sarı-lacivertliler, Finlandiya temsilcisini toplamda 6-2'lik skorla saf dışı bırakmayı başarmıştı.

 

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

“Altay, Berke, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım, Kim Min Jae, Szalai, Tisserand, Serdar Aziz, Novak, Gustavo, Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi, Zajc, Max Meyer, Pelkas, Osayi-Samuel, Diego Rossi, Valencia, Berisha – B Listesi: Arda Güler, Arda Okan Kurtulan, Bartu, Melih, Fatih.”

3 İSİMDEN İYİ HABER!

Fenerbahçe'de, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde 3 futbolcudan iyi haber geldi. Ferdi Kadıoğlu, Filip Novak ve Dimitris Pelkas iyileşti ve kadroya dahil edildi.

SARI-LACİVERTLİLERDE 8 EKSİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Eintracht Frankfurt karşısına 8 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte; İrfan Can, Tisserand, Nazım, Sosa ve Miha Zajc sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'a da görev veremeyecek.

EINTRACHT FRANKFURT'TA TEKNİK DİREKTÖR CEZALI

Fenerbahçe'nin rakibi Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Oliver Glasner, cezası sebebiyle takımının başında yer alamayacak. Wolfsburg'u çalıştırdığı dönemde aldığı ceza sebebiyle Fenerbahçe maçında olmayacak Oliver Glasner'in yerine yardımcısı Michael Angerschmid görev alacak.

Alman ekibinde ayrıca dizinden operasyon geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak takım kaptanı Sebastian Rode, sahada yer alamayacak.

 

Yorumlar