Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EGM personel alımları başlıyor !

İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğüne aşçı hizmetli psikolog ve sosyolog alım ilanları açıklanmıştı. Hizmetli alımlarına başvurular devam ederken, aşçı alımı başvuruları 20 Ocak tarihinde başlıyor.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2020 19:24

İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü farklı kadrolarda personel alım ilanları açıklandı. Sosyolog, Psikolog, Hizmetli ve Aşçı kadrosunda 4 farklı ilanda Psikolog ile Sosyolog personel alım ilanlarına başvurular tamamlandı. Aşçı alımı başvuruları ise 20 Ocak tarihinde başlayacak. Diğer kadroda Hizmetli alımı başvuruları ise halen devam ediyor.

AŞÇI ALIMI;

Adayların 2018 KPSS sınavlarından P94 puan türünde almış oldukları puana göre sıralamaya tabi tutulacaklar. KPSS baraj puanı ise 70 olarak açıklandı. Sözlü veya uygulama sınavından başarılı olan adaylar göreve atanacaklar. Başvuru genel şartları şu şekilde;

Eğitim şartlarında Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı- Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı, Turizm/Otelcilik ve Turizm, ile ve Tüketici Hizmetleri Alanı Beslenme ve Ev Yönetimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak,
Sözlü sınav sonucunda başarılı olan adaylar sağlık için yönetmelikte belirtilen hususlara uygun olmaları,
Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu olarak sonuçlandırılmaları gerekli olacak.
Bartın ilinde: 1 Bitlis: 1 Kocaeli:1 Özel Harekât Başkanlığı: 1 Polis Akademisi Başkanlığı: 1 Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı: 3 Van:1 kişi olmak üzere toplam 9 kişi alınacak.


BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Kimlik belgesi, son altı ay içerisinde çekilmiş 2 vesikalık fotoğraf, diploma/mezuniyet belgesi aslı ya da aslı ibraz edilmek üzere fotokopisi KPSS sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 20 Ocak 2020 tarihinde pazartesi günü başlayacak. 24 Ocak 2020 cuma günü sona erecek. İl Emniyet Müdürlüklerinde Personel Şube Müdürlüklerinde bizzat başvuru yapılabilecek.

AŞÇI ALIMI İLAN KILAVUZU

Hizmetli alım kadolarına başvuru yapmak isteyen adayla riçin başvurular 31 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Adayların bu alanda eğitim şartlarında en az ortaöğretim mezunu olmak yeterli olacak.

Yorumlar