Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EGM İl Emniyet Müdürlükleri KPSS'siz Personel Alım İlanı Yayımladı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren il emniyet müdürlükleri personel alımları gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2019 22:59

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları personel alım ilanları ile işçi alımı yapacağını duyuran 7 farklı emniyet müdürlüğü bulunmakta.

Bu kurumlar hem KPSS'siz hemde farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından personel alımı yapacak.

Alım Yapacak Emniyet Müdürlükleri

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Garson (Servis Elemanı), Beden İşçisi (Genel), Temizlik Görevlisi, Bulaşıkçı (Stevard), İnşaat Boyacısı/Boyacı. Yayımlanan bu ilanlarda hem normal vatandaşlar için hem engelli vatandaşlar içinde hemde terörle mücadelede yaralanan vatandaşlar için alım yapılacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İl Emniyet Müdürlükleri tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanlarına adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilirler.


Yorumlar