Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

EGM: Bay Bayan Personel Alımı Yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını ilan etti. 

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2019 19:42

Yayımlanmış olan ilana göre, Emniyet Hizmetleri sınıfı dışında görevli kadrolu ve sözleşmeli personel yönetmeliği çerçevesinde 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında farklı illerde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına kadrolu Psikolog alımı yapacağını ilan etti. Adaylara bu yönde sözlü ve/veya uygulamalı sınav yapılacak. 

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü toplamda 15 psikolog alacak. Buna göre, Artvin 1, İstanbul 1, Afyonkarahisar 1, Bayburt 1, Bitlis POMEM 1, Erzincan Pomem 1, Eskişehir POMEM 1, Gümüşhane 1, Karaman POMEM 1i Kars 1, Kastamonu PMYO 1, Kırklareli PMYO 1, osmaniye 1, Siirt 1, PA Trafik Enstitüsü Müdürlüğü 1 olmak üzere toplamda 15 farklı yer için alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü alımını yapacağı Psikolog alımı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sınavlardan başarılı olmak, Lisans seviyesinde eğitim veren Psikoloji bölümlerinden mezun olmuş olmak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR

EGM psikolog alımı için başvurular, 21 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve engeç 25 Ocak 2019 tarihine kadar Başvurular sona erecek. Buna göre adaylar başvurularını alım yapılacak ile göre bulundukları ilin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız


Yorumlar