Anasayfa /  Eğitim

YKS başladı! Öğrencilerin ve velilerin heyecanı dorukta

Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ter dökecek. 2 gün sürecek olan maratonun ilk gününde öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Saat 10.15 itibariyle başlayan sınavın ilk oturumu 135 dakika sürecek ve öğrenciler, 160 soruyu yanıtlayacak

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2018 10:27

Yüzbinlerce öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirebilmek için ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu başlıyor.

Yüzbinlerce öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmek için ter dökeceği YKS başlıyor. 2 gün sürecek olan maratonun ilk gününde İstanbul'da sınava girecek olan üniversite adayları, sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Aileleriyle birlikte sınava girecekleri okullara gelen adaylar, yapılan kontrolün ardından sınav merkezlerine girerken, aileler de dışarıda beklemeye başladı. İstanbul Üniversitesinde de sınava girecek olan adaylar, yapılan kontrolün ardından sınav merkezine alındı. Ailesiyle sınavın yapılacağı okula gelen bir aday, "Hayırlısı olsun, elimizden geleni 1 yıl boyunca yaptık. Emeğin karşılığını görmeye hazırız" dedi.

Kaynak: Habertürk


Yorumlar