Anasayfa /  Eğitim

Yaz okulları için kayıtlar başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatilini Başkent'te geçirecek olan çocuklar ve gençler için eğlenceli ve eğitici aktivitelerin yer alacağı yaz okulları hazırladı. Farklı ilçelerde bulunan Aile Yaşam Merkezleri'nde açılacak yaz okullarına kayıtlar bugün başlıyor. Aile Yaşam Merkezleri'nde bulunan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri'nde açılan yaz okulları, çocukların ve gençlerin profesyonel eğitmenlerle çalışmasını sağlıyor. Merkezlere yıl içinde istenen zamanda kayıt yaptırma imkanı sağlanıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Haziran 2019 14:11

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatilini Başkent'te geçirecek olan çocuklar ve gençler için eğlenceli ve eğitici aktivitelerin yer alacağı yaz okulları hazırladı. Farklı ilçelerde bulunan Aile Yaşam Merkezleri'nde açılacak yaz okullarına kayıtlar bugün başlıyor. 





Aile Yaşam Merkezleri'nde bulunan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri'nde açılan yaz okulları, çocukların ve gençlerin profesyonel eğitmenlerle çalışmasını sağlıyor. Merkezlere yıl içinde istenen zamanda kayıt yaptırma imkanı sağlanıyor.


Etiketler Yaz okulları
Yorumlar