Anasayfa /  Eğitim

VGM Burs Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

VGM burs başvurularını yapan öğrenciler merakla Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçlarını beklerken VGM burs neticeleri ne zaman açıklanacak sorusu önem taşıyor. 

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2018 10:18

VGM burs neticeleri ne zaman açıklanacak? Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvurusundan olumlu bir yanıt alamayan öğrencilerin faydalanabileceği Vakıflar Genel Müdürlüğü burs imkanı, sonuçları ile gündemde yer alıyor.

VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

VGM burs başvuru sonuçları, değerlendirme işleminin sona ermesinden sonra kurumun internet sitesi üzerinden yayımlanacak. VGM burs başvuru sonuçları, Lisans öğrencileri için Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) açıklayacağı burs sonuçlarından sonra açıklanacak. KYK bursu almaya hak kazanamayan öğrenciler, bu burstan faydalanabilecek.

VGM BURSU KAÇ LİRA?

Öğrencilerin merakla araştırdığı VGM burs başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Hak kazanmaları halinde aylık 250 TL maddi destek alacak. Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir. 

Burs almaya hak kazanan öğrenciler ilgili Vakıflar Böle Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir dekontları iletmelidirler.


Yorumlar