Anasayfa /  Eğitim

Vakıflar Genel Müdürlüğü'den öğrencelere burs! Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğretim ve Üniversite Öğrencilerine Burs Verecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'den öğrencelere burs! Vakıflar Genel Müdürlüğü üniversite öğrencileri ile ortaöğretim öğrencilerine burs verecek. VGM, burs başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi ne zaman? Ne kadar burs verecek. İşte detaylar..

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 16:53

Vakıflar Genel Müdürlüğü'den öğrencelere burs! Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğretim ve Üniversite Öğrencilerine Burs Verecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü üniversite öğrencileri ile ortaöğretim öğrencilerine burs verecek. VGM, burs başvuruları devam ediyor. 

2018-2019 eğitim döneminde yüksek öğrenim öğrencilerine yapılacak burs detayları belli oldu. Buna göre 2012 yılından beridir devam eden burslara yeni eğitim döneminde başvuru yapan adaylara verilemeye devam edilecek. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs verilmesi için gerekli olan detayları içeren kılavuz yayımladı. Burs başvuruları 15 Eylül ile 30 Ekim tarihleri arasında internet ortamından alınacak. 

Ortaöğretim bursunda ise başvurular 17 Eylül tarihinde alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi 17 Ekime kadar devam edecek. 

Ortaöğretim öğrencilerine aylık 60 Tl Burs verilecek. Yükseköğrenim öğrencilerine ise aylık 250 Tl burs ödenecek. Vakıflar Genel Müdürlüğü bursuna başvuruların değerlendirilmesinde bazı kriterler esas alınıyor. Buna göre burs verilen öğrencilere yükseköğrenim bursu 8 ay boyunca  verilecek. Değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra internet sitesi üzerinden hak kazananlar için duyuru yapılacak. İşin olsa ekibi olarak yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. 

Burs detayları için Tıklayın


Yorumlar