Anasayfa /  Eğitim

POMEM özel harekat polisi mülakat sonuçları açıklandı mı?

2016 yılında başlatılan 10 bin özel harekat polisi alımında sonuçların kısa süre içinde açıklanacağı belirtilse de henüz bir gelişme olmadı.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2017 15:06

19. dönem POMEM özel harekat polisi adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. 2016 yılının son aylarında başvuruları alınan, ardından seçim sürecine geçilen 10 bin özel harekat polisi alımında mülakatların sonuçları henüz açıklanmadı.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamalar sonuçların belli olduğunu, kısa süre içerisinde açıklanacağını gösteriyor.12 Nisan 2017 tarihinde bir televizyon programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mülakatların bittiğini ve son düzenlemelerin yapıldığını açıklamıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın sorusunu yanıtlayan İçişleri Bakanı Soylu, 19. dönem POMEM 10 bin özel harekat polisi alımı mülakatlarının önümüzdeki cuma veya cumartesi günü açıklanacağını belirtti.

Özel harekat polisi adaylarının geleceklerini görebilmeleri, başka sınavlara başvuru yapabilmeleri ve en önemlisi heyecanlarını dindirebilmeleri için sonuçların açıklanması önem arz ediyor. Vatan sevdalısı gençler konu hakkında Polis Akademisi Başkanlığının açıklamasını sabırla beklese de birçoğu için bu bekleyiş sancılı geçiyor. Kaynak: 19. Dönem 10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı Sonuçları Bekleniyor 


Yorumlar