Anasayfa /  Eğitim

MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 MSÜ sınav takvimi ve tercih tarihleri

ÖSYM, MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Sınav sorularının ve cevaplarının yayımlanmasının ardından puanlarını hesapladı ve tercih tarihinden önce fakat resmi olarak MSÜ sınav sonuçlarını heyecanla bekliyorlar.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2019 12:55

ÖSYM, MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Sınav sorularının ve cevaplarının yayımlanmasının ardından puanlarını hesapladı ve tercih tarihinden önce fakat resmi olarak MSÜ sınav sonuçlarını heyecanla bekliyorlar. 

MSÜ sınavına girerek Türkiye'nin milli savunma kadrolarında yer almak isteyen öğrenciler MSÜ sınav sonuçlarının tam olarak ne zaman açıklanacağını merak ediyor. MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Ayrıca sınav soru ve cevap anahtarı yayımlanmıştı. İşte MSÜ sınav sonuç tarihi ve soruları…

MSÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 2019 MSÜ sonuçları 26 Nisan tarihinde açıklanacak.

msü sözcü ile ilgili görsel sonucu





MSÜ SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

ÖSYM’den gelen açıklamada şöyle: “07 Nisan 2019 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçıklarına,sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 07 Nisan 2019 tarihinde saat 14.30'dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.”

MSÜ SINAV SORULARI  TIKLA

ÖSYM'den gelen açıklama şöyle: “07 Nisan 2019 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçıklarına,sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 07 Nisan 2019 tarihinde saat 14.30’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.”


Yorumlar