Anasayfa /  Eğitim

Milli Eğitim Bakanından Flaş Açıklama! Okul Müdürleri...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk flaş açıklamalar gerçekleştirerek, okul müdürlerinin belirli ehliyet ve nitelikler üzerinden sınavla alınacağını duyurdu. Açıklamasından önemli detaylara haberimizde yer verdik..

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2018 10:51

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk flaş açıklamalar gerçekleştirerek, okul müdürlerinin belirli ehliyet ve nitelikler üzerinden sınavla alınacağını duyurdu. Açıklamasından önemli detaylara haberimizde yer verdik...

Milli Eğitim BakanıZiya Selçuktarafından yapılan açıklamda, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi kapsamında yapılacak önemli projelere ve bunların detaylarına değinildi. Eğitimdeki mevcut sorunların, sonuç getirmeyen bazı çalışmaların farkında olduklarının ve bunların çözümü noktasında çalışmayı başlattıklarının vurgusunu yapan Bakan Selçuk, çeşitli pilot uygulama ve modellemelerle süreçlerin üstesinden gelineceğine vurgu yaptı.

Açıklamasında eğitim sistemindeki sorunların çözülmesi noktasında önemli projelerin devreye gireceğini aktaran Selçuk, bu çözümlerin her türlü plan ve projelerinin yanı sıra uygulama takvimlerinin de hazır olduğunu aktardı. Eğitimdeki problemlerin 2023 yılına kadar Vizyon Belgesi dahilindeki tüm projelerle 3 yıl içerisinde çözüme kavuşturulmasının amaçlandığına yer veren bakan Selçuk, müdürlerin göreve gelmesiyle alakalı da flaş bir açıklama gerçekleştirdi.


Yorumlar