Anasayfa /  Eğitim

KYK Sonuçları İçin: Kritik Hafta Başlıyor

KYK neticeleri ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt arayan binlerce öğrenci, konuyla ilgili sorgulamaları devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2018 19:29

Eğitimleri boyunca ihtiyaç duyacakları maddi gereksinimleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun vereceği burs ile sağlamak isteyen öğrenciler, geçtiğimiz seneler netice açıklama takvimini baz alarak önümüzdeki hafta için beklenti içerisine girdi. 

KYK burs neticeleri ne zaman açıklanacak?

KYK neticeleri için geri sayım başladı. 12-13 Kasım tarihlerinde açıklanacağı öngörülen KYK burs başvuru neticeleri için beklenen tarih geldi. 

Türkiye genelinde binlerce öğrenciyi ilgilendiren neticeler için son bir haftadır internet üzerinden sorgulamalarına hız veren öğrenciler, pazartesi günü araştırmalarına hız kazandıracak. 

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN KRİTİK GÜN

Önceki sene netice açıklama verilerine dayanılarak 12-13 Kasım tarih aralığında açıklanması öngörülen KYK burs başvuru neticeleri için kritik güne girildi. 

12 Kasım Pazartesi günü araştırmalarına hız kazandıracak olan öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yapacağı duyuruya kilitlenecek.

ÖĞRENCİLER KYK'NIN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DE SORGULUYOR

Neticelerin açıklanacağı günü öğrenebilmek adına KYK'nın sosyal medya hesabı üzerinden yanıt arayan öğrencilere, kurumdan açıklama geldi. Açıklamada aşağıdaki ifadeler kullanıldı;

Burs/kredi neticeleri ve ödemeleri ile ilgili duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için lütfen http://yurtkur.gsb.gov.tr  sitemizi takip etmeye devam ediniz.


Yorumlar