Anasayfa /  Eğitim

KPSS B Grubu Puanı Esas Alınarak 46 Kamu Personel Alımı Yapılacak

Erciyes Üniversitesine 46 kamu personel alımı gerçekleşecek Resmi Gazete'de yayımlanarak duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 20:03

Sağlık personeli alımı için başvurular 15 gün içinde Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından teminedecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacak.

Posta, kargo gibi farklı şekillerde başvuru alınmayacak. Sağlık personeli alımı yapacak olan kuruma 42 hemşire, 4 sağlık teknikeri istihdam edilecek.

Başvurular alındıktan sonra KPSS B Grubu puan sıralaması esas alınarak kazananlar açıklanacak. KPSS Puanı haricinde mülakat, sınav veya uygulama sınavı gibi farklı bir zaman yaşanmayacak.

42 Hemşire alımı için: Üniversitelerin hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak şart.

3 Sağlık Teknikeri alımı için: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoterapi Bölümünden Mezun Olmak şart.

1 Sağlık Teknikeri alımı için: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının (Önlisans) Anestezi Teknikerliği Programından Mezun Olmak, Sağlık Bakanlığı onaylı veya Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından yapılan En az 40 (kırk) saat süreli “Cerrahi Hastalarda Zor Havayolu Yönetimi ve Postoperatif Bakım” sertifikasına sahip olmak şartı aranmakta.


Yorumlar