Anasayfa /  Eğitim

Bursa'da okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması

BURSA'da kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı ve gece boyunca etkisini arttırarak devam etti. Fırtınanın etkisi ile don ve buzlanmanın meydana geldiği Bursa'da yarın, yani 25 Şubat pazartesi okullar tatil mi haberi için gözler Bursa Valiliğinde

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 13:11

BURSA'da kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı ve gece boyunca etkisini arttırarak devam etti. Fırtınanın etkisi ile don ve buzlanmanın meydana geldiği Bursa'da yarın, yani 25 Şubat pazartesi okullar tatil mi haberi için gözler Bursa Valiliğinde

 

BURSA'da kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı ve gece boyunca etkisini arttırarak devam etti. Fırtınanın etkisi ile don ve buzlanmanın meydana geldiği Bursa'da yarın, yani 25 Şubat pazartesi okullar tatil mi haberi için gözler Bursa Valiliği tatil açıklamasında.

Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 2

KAR VE BUZLANMA: Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak; Marmara, Batı Karadeniz, Çankırı ile Ankara’nın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 3

FIRTINA UYARISI: Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.





Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 4

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in kıyı kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Çankırı, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak; Marmara, Batı Karadeniz, Çankırı ile Ankara’nın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 





Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 5

Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 6

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bursa'da yarın okullar tatil mi 25 Şubat valilik resmi açıklaması - Sayfa 7

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


Yorumlar