Anasayfa /  Eğitim

AÖL sınav giriş yerleri açıklandı - MEB Sorgu

Açıköğretim lisesi AÖF 2017 sınav giriş yerleri belli oldu mu? MEB tarafından yapılacak olan AOL sinav giris belgesi çıkartma açıklandı mı? AÖL 9 - 10 Aralık sınavıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 13:10

AÖL sınavına günler kala binlerce aday giriş yerlerini merak ediyor. Sınav giriş belgesi olmadan sınava giremeyecek olan adaylar heyecanla beklerken MEB giriş yerlerini henüz açıklamadı. AÖL sınav giriş yerleri ve tüm detaylar haberimizde.



AÖL sınavları Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.  AÖL lise sınavında gireceğiniz her dersten 20’şer soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Yanlış cevaplarınız değerlendirilmeyecektir. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.



AÖL 2017 SINAV GİRİŞ YERLERİ

AÖL sınav yeri sorgulaması Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) resmi sayfası üzerinden gerçekleşiyor. Fakat AÖL sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Açıköğretim lise sınav giriş yerleri, sınav tarihinden bir kaç gün önce açıklanması bekleniyor.



AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

 AÖL 1. dönem sınav giriş yerleri AÖL MEB adresi üzerinden adaylara duyurulacak. Adaylar AÖL sınav giriş belgesini internet üzerinden sorgulayabilecek.


Yorumlar