Anasayfa /  Eğitim

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı veya ne zaman açıklanacak? (AÖF 2018)

24-25 Kasım tarihinde gerçekleşen AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 15:27

AÖF sınav sonuçları ne zaman ve hangi gün açıklanacak? İşte öğrencilerin merakla beklediği o sınavın detayları.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde üniversite eğitimlerini sürdüren öğrencilerin gözü kulağı sonuç duyurusunda. 2018- 2019 eğitim-öğretim döneminin ilk AÖF oturumları 24-25 Kasım tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, 24- 25 Kasım tarihli AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Fakülteleri'nin güz dönemi ara sınavı ardından günler geçmesi nedeniyle sonuç beklentileri arttı. Anadolu Üniversi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerinin, 2018-2019 öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarının değerlendirme işlemleri tamamlandıktan sonra online sistem üzerinden paylaşılacak. Öğrenciler, sınav sonuçlarını "https://aof.anadolu.edu.tr/" internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebilecek. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yıl içerisinde gerçekleştireceği sınavların tarihini paylaşan Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz sınav dönemlerinde sonuçları 15-20 gün içerisinde açıklamıştı. Geçtiğimiz yıllar baz alındığında AÖF sınav sonuçlarının en geç 14 Aralık tarihinde erişime açılması bekleniyor. 



AÖF BAŞARI DEĞERLENDİRMESİ 



AÖF Başarı Değerlendirmesi Öğrenci başarısının değerlendirilmesinde “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi” kullanılır. Bu sistemin uygulama esasları ilgili fakülte kurulunun önerisiyle Senato tarafından karara bağlanır.





AÖF SINAV TAKVİMİ



AÖF Güz Dönemi Dönem sonu sınavları 12-13 Ocak tarihlerinde uygulanacak.

Bahar Dönemi ara sınavları 13-14 Nisan 2019'da. Dönem Sonu sınavları ise 25-26 Mayıs'ta yapılacak.

AÖF üç ders sınavı 20 Temmuz 2019'de gerçekleşecek


Yorumlar