Anasayfa /  Eğitim

AÖF 2018 Güz dönemi ara sınav giriş yerleri (AÖF sınav giriş yerleri) açıklandı mı?

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF 2018 Güz dönemi ara sınav giriş yerleri belli oldu mu sorusunu haberimizde bulabilirsiniz. İşte AÖF 2018 Güz dönemi ara sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 14:35

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF 2018 Güz dönemi ara sınav giriş yerleri belli oldu mu sorusunu haberimizde bulabilirsiniz. İşte AÖF 2018 Güz dönemi ara sınav giriş yerleri belli oldu mu? haberi trhaberler.com'da.

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının Güz Dönemi ara sınavları 24-25 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

"AÖF Güz Dönemi ara sınav (vize sınavı) giriş yerleri açıklandı mı?" sorusu yüzbinlerce AÖF öğrencisi tarafından merak ediliyor ve internette araştırılıyor.

AÖF, genelde sınava 10 gün kala açıkladığı sınav giriş yerlerini bu sene henüz açıklamadı. AÖF yetkilileri sosyal medya üzerinden gelen "ara sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?" sorularına "sınav giriş belgeleri sınav haftasında yayınlanacak ve yayınlandığında sayfamızdan duyurulacaktır." yanıtını verdi.

Ayrıca AÖF, öğrenci kartlarının bürolara gönderilmediğini ve sınav için AÖF bürolarından öğrenci kartı yerine geçen öğrenci belgelerini isteyebileceklerini duyurdu.

AÖF Güz Dönemi ara sınavına giriş yapabilmeleri için öğrencilerin yanında "fotoğraflı sınav giriş belgesinin yanı sıra yanınızda fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi olması yeterlidir." açıklamasında bulundu.

AÖF ara sınav giriş yerleri açıklandığı taktirde detayları haberimiz de bulabilir veya https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden öğrenebilirsiniz.


Yorumlar