Anasayfa /  Eğitim

AÖF 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları Açıklandı

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları açıklandı. AÖF kayıt yenileme işlemleri de başladı. 

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 21:37

AÖF sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan direk ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler “Örgün Öğrenci Sistemi (ANASİS) internet adresinden girerek yatırması gereken katkı payını/öğrenim ücretini öğrenebilecek ve belirtilen tutarı Ziraat Bankası aracılığıyla yatıracaktır. 

Ücretini yatırmayan öğrenci kayıt yenileme sistemine giriş yapamayacaktır.Herhangi bir sebeple ücret ödemeyecek öğrenciler (normal öğrenim süresi içindeki I. öğretim önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri, diğer geçerli sebeplerden dolayı ücret yatırmayacak olan öğrenciler vb.) bankaya para yatırmadan sisteme girebileceklerdir.

Kayıt Yenileme uygulamasında dikkat edilmesi gereken işlemler ve sayfalar: 

Öğrenci İşlemleri” menüsünden “Kayıt İşlemleri” seçilerek periyot seçim ekranından “Periyot”, eğer birden fazla birime kayıtlı ise “Birim” seçim panelinden birim seçilmesi gerekmektedir. “Açılan Dersler”, “Seçilen Dersler”, “Başarısız Dersler” ve “Ders Programı” butonlarıyla listelenecek 4 sayfa vardır.

Açılan Dersler yarıyıl bazında gösterilmektedir. “Birim Değiştir” satırında, satır üzerinde herhangi bir yere tıklanarak diğer birimler listelenecek ve seçilen birimin derslerine de bu şekilde ulaşılabilecektir.

AÖF sınav sonuçları için TIKLAYINIZ


Yorumlar