Anasayfa /  Eğitim

Ankara Valisi açıkladı! Ankara’da yarın okullar tatil mi sorusu yanıtını buldu

Ankara Valisi Ercan Topaca Twitter hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklama ile birlikte 'Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı?' sorusu yanıtını buldu. Vali Topaca, Ankara'da yarın okulların tatil olmadığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2017 21:03

Türkiye yoğun kar yağışının etkisi altında… Birçok ilde kar tatili haberleri de peş peşe gelmeye başladı. İstanbul’da okulların tatil olmasının ardından gözler Ankara’ya çevrilmişti. Ankara’da okullar tatil olacak mı? sorusu da cevabını buldu. Ankara Valisi Ercan Topaca öğrencilerin twitter’dan ‘Okullar yarın tatil mi?’ sorusu üzerine “Sevgili öğrenciler Meteorolojik verilere göre, Ankara’da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler” yanıtını verdi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının trafik ve yaya ulaşıma engel olmaması için ekiplerin, 3 vardiya halinde 7/24 görev başında olduğunu bildirdiler. Yetkililer, dün akşam saatlerinde başlayan, ancak karın kesilmesinin ardından, hava sıcaklığının düşmesiyle buzlanan yollarda tuzlama yapıldığını belirterek, sabah saatlerinde de kar yağışının artmasıyla, araçlar ve yaya ekiplerle hem yollarda hem de merkezi noktalardaki kaldırımlarda küreme çalışmaları yapıldığını söylediler.

Ankara’da öğrencilerin gözü Vali Ercan Topaca’ya çevrilmişti. Vali Topaca’nın kendisine gelen mesajı paylaştığı görüldü. O mesajda “Camdan bugün bakma valim. Gönlümüzü yakma valim. Bu gece kar yağdı say. Gel okulları tatil eyle’ yazdığı görüldü.


Yorumlar