Anasayfa /  Eğitim

Ankara 9 ocak okullar tatil mi? Ankara hava durumu

Kar yağışının etkili olduğu illerden Ankara'da öğrenciler, veliler ve öğretmenler Ankara 9 ocak okullar tatil mi sorusunu soruyor. İşte Ankara hava durumu ve 9 Ocak kar yağışı olan iller.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2019 16:30

Ankara 9 ocak okullar tatil mi? Ankara hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Balıkesir ve Sakarya başta olmak üzere birçok ilimizde kar yağışı devam ediyor. Yaşanan buzlanma nedeniyle ise vatandaşlar oldukça zor anlar yaşıyor. Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı da yine kar tatili olan illere çevrildi. Valiliklerden son dakika kar tatili açıklaması bekleyen öğrenciler sosyal medya üzerinden de isteklerini dile getiriyor. 'Yarın okullar tatil mi' sorusu tüm ayrıntılarıyla bu başlık altında olacak. 9 Ocak Çarşamba tatil olan iller oldukça gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI? 9 OCAK ÇARŞAMBA

Yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle gözler yine kar tatili açıklamalarına çevrildi. Özellikle İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri ve Balıkesir Valiliği'ne sosyal medyadan birçok mesajlar gönderiliyor.

İşte tüm ayrıntılar;

9 OCAK İÇİN KAR TATİLİ AÇIKLAMALARI GELDİ Mİ?

Bu sabah saatlerinden itibaren bazı illerimizde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle öğrenciler Valiliklerden gelecek olan tatil açıklamalarını yakından takip ediyor. Şu ana kadar 9 Ocak'ta kar tatili olan ilimiz bulunmamaktadır.

Valiliklerden gelecek kar tatili açıklamalarını anında bu içerik altından öğrenebilirsiniz.

BUGÜN TATİL OLAN İLLER

KARAMAN

Karaman'nın 3 ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Karaman'ın bazı ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerindeki okullarda eğitime 8 Ocak Salı ara verildi.

TUNCELİ

Tunceli Valiliği yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

BİTLİS

Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köylerde okullar 1 gün tatil edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

BİNGÖL

Bingöl'ün dört ilçesindeki okullar kar yağışı nedeniyle kapalı olacak.



Valilikten yapılan açıklamada, Karlıova, Yayladere, Yedisu ve Adaklı ilçelerindeki yoğun kar yağışının etkisinin sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği kaydedildi.

AĞRI

Ağrı'da aşırı buzlanma nedeniyle merkeze bağlı taşımalı eğitim veren köy okullarında eğitime 8 Ocak Salı ara verildiği bildirildi.

ADIYAMAN - SİNCİK

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yağan kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki ve bağlı bazı köy okulları tatil edildi.

ÇORUM - SUNGURLU

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle temel ve orta öğretim okullarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için tatil ilan edildi.

ÇANAKKALE - YENİCE

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde kar sebebiyle okullar (salı) tatil edildi.

BALIKESİR - MANYAS

Balıkesir'in Manyas ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

BURSA

Bursa'nın İnegöl ve Büyükorhan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

KONYA

Konya'nın bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.


Yorumlar