Anasayfa /  Eğitim

Açık öğretim para yatırma 2019 hangi bankaya yapılacak?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat'ta başladı ve 22 Şubat'ta sona erecek. AÖF kayıt yenileme sonrası öğrencilerin önce ders seçimi yapması, ardından kayıt ücretlerini bankaya ödemesi gerekecek. Peki AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2019 18:06

AÖF kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat'ta başladı ve 22 Şubat'ta sona erecek. AÖF kayıt yenileme sonrası öğrencilerin önce ders seçimi yapması, ardından kayıt ücretlerini bankaya ödemesi gerekecek. Peki AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı, AÖF kayıt yenileme tarihleri AÖF'ün akademik takviminde yer alıyor. 2018-2019 eğitim dönemi için AÖF kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat'ta başladı. Toplam 12 gün sürecek kayıt yenileme süreci 22 Şubat'ta sona erecek. 

Artık öğrencilerin önce ders seçimi yapması, ardından kayıt ücretlerini bankaya ödemesi gerekecek. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecek. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece seçtikleri dersleri değiştirebilecek. Ödeme yapıldıktan sonra seçilen derslerde değişiklik gerçekleştirilemeyecek.

DERS SEÇİMİ: Ders seçimi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacak. Kayıt yenileme işlemleri, ders seçiminin tamamlanması ve ücret ödenmesiyle tamamlanmış olacak.

HARÇ ÜCRETİ NEREYE YATIRILACAK: Kayıt için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

*Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme

(İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

*İnternet Bankacılığı ile Ödeme

*ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

*Mobil Bankacılık ile Ödeme

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

İnternet Başvuru Belgesi

Öğrenci Bilgi Formu

Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları

Öğrenim Belgesi 

Askerlik Durum Belgesi

ANADOLUYÖS Kapsamında Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Ek Belgeler

Pasaport/T.C. Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı/Mavi Kart Fotokopisi

Lise Diplomasının Onaylı Fotokopisi 

Lise Diploması Denklik Belgesinin Onaylı Fotokopisi

Türkçe Yeterlik Belgesi

AÖF GEÇME NOTU KAÇ: Açıköğretim Sisteminde “Başarı Notu” alt sınırı uygulanır.

“Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30'dur.

30’un altındaki başarı notlarının harf notu karşılığı FF’tir.

Harf notları bir dönem sonunda oluşan başarı notunuza göre belirlenmektedir. Her bir ders için öğrencilerin başarı notunun harf notunun karşılığı, o dönem dersi alan öğrencilerin başarı düzeyine göre değişebilmektedir.

AÖF SINAV TARİHLERİ 2019

*AÖF Bahar Dönemi ara sınavları, 13-14 Nisan 2019'da

*AÖF Bahar Dönemi sonu sınavı 25-26 Mayıs 2019

*2018-2019 AÖF Üç ders sınavı ise 20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.


Yorumlar