Anasayfa /  Eğitim

25 Şubat İstanbulda okullar tatil mi? İstanbul hava durumu ! Yarın okullar tatil ! İstanbul Valiliği

25 Şubat İstanbulda okullar tatil mi? İstanbul hava durumu ! Yarın okullar tatil ! İstanbul Valiliği. İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı. İşte 25 Şubat İstanbulda okullar tatil mi? İstanbul hava durumu !

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2019 16:01

25 Şubat İstanbulda okullar tatil mi? İstanbul hava durumu ! Yarın okullar tatil ! İstanbul Valiliği. İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı. İşte 25 Şubat İstanbulda okullar tatil mi? İstanbul hava durumu ! 



Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine giren İstanbul'da, kar yağışı devam ediyor. İstanbul'da etkili olan kar nedeniyle İDO BUDO ve uçak seferleri iptal edildi. İstanbul Valisinden uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz'in kıyı kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Çankırı, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Ankara'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Marmara, Batı Karadeniz, Çankırı ile Ankara’nın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esecek.

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 3

İstanbul'da rüzgarın gün içinde kuvvetini arttırarak kuzeydoğu yönlerden fırtına şeklinde esmesi, rüzgarın hızının yer yer 90 kilometreye kadar çıkması, pazar günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 4

Kentte sıcaklık bugün öğlen saatlerine kadar 3, öğleden sonra ise 2 derece olacak. İstanbul'da pazartesi günü çok bulutlu, salı günü ise parçalı bulutlu bir havabekleniyor. Sıcaklıklar ise artarak 6-7 derece civarında olacak.

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 5

İDO BUDO VE THY SEFERLERİ İPTAL: İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle deniz otobüs seferleri iptal edilirken olumsuz hava hava trafiğini de vurdu.İstanbul' da etkili olan kar yağışı ve şiddetli rüzgar nedeniyle seferlerde aksamalar oldu. İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan THY'nin, Bakü, Aşkabat ile İzmir ve Adana seferleri iptal edildi.

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 6

İSKİDEN DON UYARISI: İSKİ'den don uyarısı geldi. İstanbul'da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle İSKİ'den don uyarısı geldi. Yapılan uyarıda, "İstanbul'da etkili olan soğuk hava dalgası nedeniyle sıcaklığın özellikle gece saatlerinde sıfırın altında seyredebileceği tahmin edilmektedir. 

Bu nedenle su sayaç ve tesisatları, donma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilmektedir. 

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 7

Su tesisatı ve sayaçlarında donmadan kaynaklanabilecek arızaların önlenmesi için bazı tedbirlerin alınması gerekmektedir.  Açıkta bulunan su boruları soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılmalı ve yalıtım malzemesi ile izole edilmelidir. Sayaçlar açıkta ise kesinlikle muhafaza altına alınmalı, izolasyon malzemeleri ile korunmalıdır" denildi. 

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 8

AKOM'DAN AÇIKLAMA GELDİ: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'den (AKOM) kentte etkili olan kar yağışı ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "7 bin 083 personel, 1 bin 357 araç, köy yolları için 147 traktör ve metrobüs güzergahında 33 kışla mücadele aracıyla E-5 (D-100), TEM karayolu ve ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam etmektedir. Kar yağışının başlamasıyla birlikte İBB tarafından 5 bin ton tuz kullanılmıştır" denildi. 

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 9

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da bu gece ve yarın akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışının devam edeceğini bildirdi.Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Meteorolojik verilere göre, ilimizde bu gece ve yarın akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışı olacağı tahmin ediliyor." ifadesini kullandı

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 10

AKOM ekiplerinin ulaşımın aksamaması için gayret gösterdiğini aktaran Yerlikaya, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücü ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.



Okullar TATİL Mİ? ÖĞREN! (25 ŞUBAT PAZARTESİ) Türkiye'nin bazı bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi mi sorusu araştırılmaya başlandı. 25 ŞUBAT PAZARTESİ okullar tatil mi? Son Dakika valilikler il il gelen kar tatili haberleri... İstanbul ve Ankara`da okullar tatil edildi mi? Hangi il ve ilçelerde okullar tatil....



Kar tatili 2019! Yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 25 Şubat Pazartesi kar tatili haberleri geldikçe haberimizin detayına eklenecektir. Kar tatili İstanbul! kar tatili son dakika..

25 Şubat 2019`da okullardan ve valiliklerden kar tatili haberleri geldikçe haberimizden güncellenecektir.

İŞTE YURT GENELİNDE HARİTALI HAVA TAHMİNİ

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 11

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 12

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 13

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 14






İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı - Sayfa 15





Yorumlar