Anasayfa /  Eğitim

2018 AÖF Güz Dönemi Vize Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı mı?

Milyonlarca öğrencisi bulunan AÖF için sınav giriş belgelerinin yayımlanması bekleniyordu. 

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 17:42

Yapılan duyuruyla birlikte 2018 AÖF Güz Dönemi Vize sınav giriş belgelerinin yayımlandığı aktarıldı. Adaylar öğrenci bilgilerini kullanarak sınav giriş belgelerini görüntüleyebilirler. Sınava katılacak olan adayların sınavdan en az 1 saat öncesinde sınav alanında bulunmaları kendi faydalarına olacaktır.

Sınav öncesi son uyarılar

Yılın belirli dönemlerinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) tarafından öğrencilere yönelik olarak uygulanan sınavda her sınav döneminde olduğu gibi bu dönemde de sınav öncesi uyarılar, sınav giriş belgelerinin üzerinde yer aldı. 

Sınava kalem, silgi getirilebileceği, adayların yanlarında yalnızca kimliklerini bulundurmaları ve sınav giriş belgelerini de beraberinde getirmeleri söylendi. 

İlgili açıklamada sınav katılımcısı öğrencilerin resmi kıyafetle sınava giremeyecekleri (kıtalarından izinli er ve askerler hariç), yanlarında cep telefonu, kesici delici ya da yaralayıcı alet ruhsatlı olarak dahi olsa bulunduramayacakları, sınavda hesap makinesi kullanılabileceği bu hesap makinesinin üzerinde herhangi bir alfabetik tuş takımının bulunamayacağı ifadeleri kullanıldı. 

Sınava katılan adaylar yanlarında su getirebilirler ancak bu su şişeleri pet şişe olmalı ve etrafındaki etiketin sökülmüş, şefaf şekilde görünür durumda olması gerekiyor. 

Sınava geç kalan adaylar, sınavın ilk 15 dakikasında sınava katılabilirler. 15 dakika geçtikten sonra hiç bir sebep ve koşulla öğrencilerin sınav salonlarına girişlerine imkan tanınmayacağı bilgisi verildi.

Sınav giriş belgenizi edinmek için tıklayınız


Yorumlar