Anasayfa /  Foto Galeri

EDHO'nun usta oyuncusu Oktay Kaynarca'dan 'sevgilisi Gizem Acar hamile' iddialarına sert yanıt!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca'nın sevgilisi olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Gizem Acar'ın hamile olduğu haberi kısa sürede yayıldı. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte Instagram hesabından hamilelik iddiasıyla ilgili paylaşımda bulunan Oktay Kaynarca'nın tepkisi...

EDHO'nun usta oyuncusu Oktay Kaynarca'dan 'sevgilisi Gizem Acar hamile' iddialarına sert yanıt! - Sayfa 1

Oktay Kaynarca, hakkında çıkan bir iddianın sosyal medyada büyümesi üzerine, "Gıyabımda asılsız haber yapan hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım" açıklamasını yaptı.

EDHO'nun usta oyuncusu Oktay Kaynarca'dan 'sevgilisi Gizem Acar hamile' iddialarına sert yanıt! - Sayfa 2

Ünlü oyuncunun, Instagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle: 
"Sosyal medya insanların kendilerini kendi istedikleri gibi ifade edebilmenin özgürce yaşandığı bir alan ve bence de önemli bir mecra.

EDHO'nun usta oyuncusu Oktay Kaynarca'dan 'sevgilisi Gizem Acar hamile' iddialarına sert yanıt! - Sayfa 3

Ne yazik ki bu alanda da hemen ard niyetle çalışan, bu ard niyetlerini dikkat çekmek, sözüm ona takipçi sayısı arttırmak adına iğrenç boyutlara taşıyan ne olduklarını anlamakta zorlandığımız kişi ve kişiler tarafından yönetilen hesaplar, şer ve gıybet üzerinden beslenerek insanların hayatlarına mutsuzluk da katıyorlar.

EDHO'nun usta oyuncusu Oktay Kaynarca'dan 'sevgilisi Gizem Acar hamile' iddialarına sert yanıt! - Sayfa 4

Her sabah kalktığımızda gün geçmiyor ki bir saçmalık, bir iğrençlik, bir yalanla karşılaşmayalım. Artık sosyal medya hesapları sahiplerinin sorumluluğunda olmalı yani hesap sahiplerinin kimlikleri tescil edilmelidir ki yasal düzenmeler doğrultusunda sorumluluklarını bilsinler.