Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 157. Bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157 Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.Bölüm Fragman yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü 18 Şubat 2020 salı saat 20.00 itibariyle sizlerle EDHO 156. Bölüm Fragmanı İzle

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2020 03:52

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 157. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157.BÖLÜM İZLE 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Öldürdüler babamı reis!"

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran'ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran'ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır. Paraların yeri ile birlikte Nasuh'un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh'u konuşturarak nihayet Feyyaz'ın hain olduğu öğrenen Damla'nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Boran'ın düşmanlarıyla paylaştıkları yüzünden sadece para değil itibar da kaybeden masanın tüm bu yaşananların üstesinden gelmesi kolay olmayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 156. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 156.BÖLÜM İZLE 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 156.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nasuh'u tuzağa düşürerek sorguya alan Hızır'ın planı, asıl patronun piyonlarını üzerine salmak yerine onu öldürmek için ortaya çıkmasıdır. Bunun mümkün olabilmesi adına yapılacak hamle ise Tufan'a silah üretmesi için aktarılacak olan paraya el koymak olacaktır. Paraların el değiştirmesinin yeteri kadar sorun çıkaracağı ortamda, gözü kara Bicoların harekete geçmesini sağlayacak herhangi bir kaybın yaşanmaması gerekmektedir; fakat işler planlandığı gibi gitmez. Hızır'ın, baskını gerçekleştirecek olan ekibi, bu konuda uyarmasına rağmen basılan mekandan paralarla birlikte önemli bir cenaze de çıkacaktır. Böylece girdiği savaşın düşman hattında bir cephe daha açılan Hızır'ın, ailesini korumak için büyük çaba sarf etmesi gerekecektir. 

 Tüm bu yaşananlardan sonra hali hazırda oğlunun ölümünden Çakırbeylileri sorumlu tutan Bahar'ın, ailesinden birinin daha kaybıyla içinde büyüyen intikam ateşi, düşmanlarını yakmaya yetecek hale gelmiştir. Hem paralarını hem de bir aile ferdini kaybeden Bicoların hedefinde ise sadece Hızır olmayacaktır. Düşman bellediği Boran'ın usul usul kalbini fetheden Demet için de intikam almak için en doğru zamandır. 

 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 155. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 155.BÖLÜM İZLE 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 155.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatmıştır. Bu savaşta düşmanı küçümsemek yapılacak en büyük hata olacaktır. Sadece Hızır'ı değil kadınıyla çocuğuyla tüm Çakırbeylilerin hayatının riske girdiği bu dönemin kapanışı kolay olmayacaktır. 

Dost düşman birbirine girmiş ve masanın dertleri günden güne artmışken Tufan'ın akrabası olan Bicolar da aynı amaç etrafında tekrar bir araya gelerek Hızır'ın karşısına dikilmiştir. Diğer yandan Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli olur. Feyyaz'ın varlığının büyük bir tehdit oluşturduğunu henüz bilmeyen Hızır, asıl düşmanının burnunun dibinde olduğundan da bihaberdir. Sevdiklerinin kaybına alışmaktansa, onlarla beraber olmak arzusu, yapacağı ölümcül planda etkili olacaktır. Herkes Hızır'ın kendini hedefe koyacağı planın karşısında dursa da o bildiğinden şaşmaz. Hızır'la aynı duygularla hareket eden Tipi de bu planın bir parçası olmak için elinden geleni yapacaktır.

 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

 

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 154. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 153.BÖLÜM İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 154.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez. Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz’in peşinde olacaktır.

Cengiz’i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan’ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır. Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem’in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.

Sınırsızların kurduğu oyuna, oğlunun canını kurtarmak için dahil olan Tufan, yaptığı hatanın bedelini yine oğlunun canıyla ödemiştir. Orhan’ın ölümüyle eski dostların arasındaki düşmanlık son bulmayacak aksine ikilinin intikam hırsı katbekat artacaktır. Bu kayıpla ilgili iki taraf da birbirini suçlarken, masa üyelerinin tavrı gayet net olacak, Tufan’ın infazının biran önce gerçekleşmesi gerektiğini dile getireceklerdir. Tufan’a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan’ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez. Hatta ilk hamlenin de Tufan’dan gelmesi gerektiğini savunacaktır.

Tufan ise içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvar. Hızır’a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katacaktır. Yakın dost olan masa üyelerinin arasına kan girdiğini öğrenen Cengiz de Hızır’ı bitirmek için derhal harekete geçer. Tufan’ın acısından faydalanarak yapacağı planla bu krizi fırsata çevirmeye çalışacaktır.

 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 153. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 153.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır’ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz’i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.  

Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez. Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz’in peşinde olacaktır. Cengiz’i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan’ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır.

Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem’in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır. 

 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 152. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151. SON BÖLÜM İZLE EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 152.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tufan’ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır. Akıbetinin ne olacağını çok iyi bilen Tufan’ın, oğlu Kemal’i de yanına alarak kaçmaktan başka çaresi kalmaz.

Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan’dan hızlı davranacaktır. Altan taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşündüğü Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar.

Altan’dan daha büyük bir güç olan Cengiz, masayı büyük zarara uğratacak bu planın uygulayıcısı olacaktır.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 151. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. Bölümde de nefes kesecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır. Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır. Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır. Akıbetinin ne olacağını çok iyi bilen Tufan'ın, oğlu Kemal'i de yanına alarak kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Bir kez daha dostum dediği kişi tarafından sırtından vurulan Hızır, verilen kararı uygulamak için Tufan'dan hızlı davranacaktır.


Altan taraf değiştirerek Çakırbeylilerle işbirliği yapacağını düşündüğü Sınırsızları daha fazla kontrol edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar. Altan'dan daha büyük bir güç olan Cengiz, masayı büyük zarara uğratacak bu planın uygulayıcısı olacaktır. 

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

 

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 150. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. Bölümde de nefes kesecek

 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Kimse benim ablama göz koyamaz!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 150 bölüm fragmanında Tufan, Tefo'yu boğmak üzereyken Boran'a yakalanıyor.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 150. bölüm fragmanında yeni bir planın devreye girdiği gözlendi. İstihbaratçı Cengiz'in "Sınırsızlar ile çalışırım ama Altan ile mümkün değil" sözleri herkesi şaşırttı.

EDHO'nun 150. bölümünde dikkat çeken bir başka sahne ise Haşmet ile Emine Hanım arasındaki dialog oldu. Emine Hanım'ın duygularını öğrenmek isteyen Haşmet, "Sana son kez soruyorum, bende gönlün var mı, yok mu?" diye sordu.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

 EDHO 149. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

EDHO - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. Bölüm Fragmanı İzle | EDHO 149. Bölüm İzle

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Mustafa Üstündağ Boran), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. Bölümde de nefes kesecek

 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 149.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Biri kurtuluyor ama biri illaki ölecek!"

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir..

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - EDHO SON BÖLÜM İZLE

 EDHO 148. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar