Anasayfa /  Magazin

Ecem Karaağaç sevgilisi kim AVM'de kimin omzuna yaslandı?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç enerji yüklemesi skandalı ile gündemde. İ. adındaki bir kişi tarafından defalarca cinsel istismara uğradığını ve dolandırıldığını söyleyen Ecem Karaağaç görüntülendi.

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2019 17:49

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç enerji yüklemesi skandalı ile gündemde. İ. adındaki bir kişi tarafından defalarca cinsel istismara uğradığını ve dolandırıldığını söyleyen Ecem Karaağaç'ın Levent'teki bir AVM'de kolkola gezdiği ve başını omzuna yasladığı sevgilisi kim?

Son günlerin en olaylı ismi olan Ecem Karaağaç hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Enerji yüklemesi vaadiyle kandırıldığını, dolandırıldığını ve defalarca cinsel istismara uğradığını söyleyen Ecem Karaağaç'ın bir zamanlar sevgili oldukları sanılan İ. isminde biri olduğu ortaya çıktı. 

Levent'teki ünlü bir AVM'de görüntülenen ikili arasındaki samimiyet dikkatleri çekti. Ecem Karaağaç'ın kesinlikle aramızla duygusal bir yakınlaşma yoktu demesi üzerine söz hakkını kullanan i. başını omzuna yasladığı elimi tuttuğu ve kolkola gezdiğimiz pozlar var. Ben bunları ona silah zoruyla mı yaptırdım diyerek Ecem Karaağaç'ı yalanladı. Peki Ecem'in AVM'de görüntülendiği kişi kim, o günün fotoğrafları nerede? Olay yargıya taşındığı için o pozlar şu anda saklı tutuluyor. 

Ecem Karaağaç enerji yüklemesi skandalı günün konusu oldu. Enerji yüklemesi bahanesiyle defalarca cinsel saldırıya uğradığını söyleyen Ecem Karaağaç, o kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve o günden sonra sessizliğe gömülmüştü. Bugün ise 2. Sayfa'ya gözyaşları içinde çok özel açıklamalarda bulundu. 

Çok üzgün olduğunu söyleyen Ecem Karaağaç, olayların bambaşka olduğunun da altını çizdi. Medyada çıkan olayların çok saptırıldığını  söyleyen Ecem, ağlayarak şunları söyledi...

-Ben açıkcası mağdur edildim çıkan haberlere çok üzüldüm. Hakkımı aramak için hukuka başvurdum hakkımı orada sonuna kadar arayacağım. Karşı tarafın çıkan haberleri bu kadar çarptırarak halkla paylaşması beni mağdur ve çok acı bir durumda bıraktı. 

İŞİN ASLI O KADAR BASİT DEĞİL: Buna şöyle bakmayın eğitimli, eğitimsiz, profesor... Herkes dolandırıyor. Bu işin ciddiyetinin 2 cümle kadar basit bir haber olmadığını herkes görecek. Benim hukuka inacım çok.

 Bunun magazin haberi olması beni çok yıpratttı benim ailem var. Ortada çok büyük, çok ağır bir suç var. Bunu lütfen eğlence malzemesi haline getirmeyin. Ben aileme bağlı biriyim. Asla bu davadan çekilmeyeceğim.

ZOR AYAKTA DURUYORUM: Magazin basınında malzeme olduğum için üzgünüm. Bu karşı tarafın beni küçük düşürmek için yaptığı bir harekettir. Kimsenin başına bu kadar ağır bir şey gelmesin, ben zor ayakta duruyorum. 

2 YILDIR SAVAŞIYORUM: Ben 2 yıldır bununla mücadele ediyorum. Yaşadıklarım o kadar basit değil. Karşı taraf beni rezil edeceğini, beni magazine vereceğini defalarca söyledi ve tehdit ettti. Beni maddi manevi, ailevi her şekilde dolandırdı. Ben alay konusu olmak istemiyorum. Gerçekler yakın zamanda ortaya çıkacak. 

Her şey Survivor'a katılmadan önce bir takipçisinin sana enerji yüklemesi yapalım, kesin birinci olursun teklifi ile başlıyor. Bu teklifi gerçek sanıp kabul eden Ecem Karaağaç o kişilerle buluşuyor ve defalarca cinsel birliktelik yaşıyor. 

Survivor yarışmasına katılan Ecem Karaağaç daha ilk haftalarda elenince enerji yüklemesi bahanesiyle ona cinsel saldırıda bulunan kişiler hakkında işe yaramadı, kandırıldım iddiasıyla suç duyurusunda bulunuyor. 

Bu skandal açıklamaların ardından herkes Ecem Karaağaçtan yeni açıklama beklerken Karaağaç bugüne kadar sessizliğe gömülmüştü. İnstagram hesabını ve twitter hesabını kilitleyen Ecem Karaağaç'a kimse ulaşamıyordu. Karağaç bugün ilk kez olayları açıkladı. 


Yorumlar