Anasayfa /  Foto Galeri

Ece Ronay'dan bebek müjdesi

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay'ın 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Basına sızan hamileliğiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ece Ronay, "Hamile olduğumu öğrendiğim an dini nikah kıydırdım ve düğün tarihini geriye çektim" açıklamalarında bulundu.

Ece Ronay'dan bebek müjdesi - Sayfa 1

Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve Erbil'den "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi olmuştu. 

Ece Ronay'dan bebek müjdesi - Sayfa 2

Ünlü şovmenle davası devam eden Ronay'dan bebek müjdesi geldi.

Ece Ronay'dan bebek müjdesi - Sayfa 3

2,5 AYLIK HAMİLE
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, ocak ayında düğün yapmayı planlayan Ece Ronay'ın 2,5 aylık hamile olduğunu söyledi. Bali açıklamasında " Mehmet Ali Erbil'in evine giden çocuğa ev de aldırmış, imam nikahı da kıydırmış" dedi.

Ece Ronay'dan bebek müjdesi - Sayfa 4

"BİR ÇALIŞAN MÜJDEMİZİ BASINA SIZDIRDI"
22 Ocak'ta sevgilisiyle evlenecek olan Ece Ronay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hamilelik iddiasını doğruladı. YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında bir çalışanın haberi sızdırdığını söyleyen Ece Ronay, sözleri şöyle devam etti: