Anasayfa /  Foto Galeri

Ece Gürsel'in ablasının sperm çaldığı iddia edilmişti! Burçe Gürsel Sessizliğini bozdu

Manken Ece Gürsel’in ablası Burçe Gürsel, sosyal medyada ortaya atılan iki çocuğunun babası Rıfat Sarıcaoğlu’nun spermlerini çaldığı iddiası hakkında konuştu. Gürsel, "Çocuklarımız isteyerek oldu" açıklamasında bulundu.

Ece Gürsel'in ablasının sperm çaldığı iddia edilmişti! Burçe Gürsel Sessizliğini bozdu - Sayfa 1

Burçe Gürsel hakkında skandal bir iddia ortaya atılmıştı. Bir dönem Vakıf Üniversiteleri Birliği Başkanı olan Rıfat Sarıcaoğlu'nu bayıltarak spermlerini çaldığı söylendi.

Ece Gürsel'in ablasının sperm çaldığı iddia edilmişti! Burçe Gürsel Sessizliğini bozdu - Sayfa 2

Manken Ece Gürsel’in ablası Burçe’nin bir dönem birlikte olduğu evli Rıfat Sarıcaoğlu’ndan 2 çocuğu var.

Ece Gürsel'in ablasının sperm çaldığı iddia edilmişti! Burçe Gürsel Sessizliğini bozdu - Sayfa 3

Sarıcaoğlu, Burçe Gürsel için sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Burçe adındaki kişi Maltepe köprüsünde yürürken beni eterle bayılttı, sperlerimi çaldı. Kıbrıs’ta yasa dışı yollarla spermlerimin üzerinde bir şeyler yapıp hamile kaldı. İğrenç dolaplar dönüyor.”

Ece Gürsel'in ablasının sperm çaldığı iddia edilmişti! Burçe Gürsel Sessizliğini bozdu - Sayfa 4

Nişantaşı’nda görüntülenen Burçe Gürsel konu hakkında ilk kez konuştu: "Rıfat Bey’in sosyal medya hesabı yok. O hesap sahteymiş. İlişkimiz 8 yıl sürdü. Çocuklarımız isteyerek oldu. Rıfat Bey şu an ailesiyle. Ama bize destek oluyor. Eşi muhatabım değil. Sorunları onları bağlar. Ama ben Rıfat ile evli olsaydım, o da başka bir kadından çocuk yapsaydı hemen boşanırdım.”