Anasayfa /  Foto Galeri

Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan şok açıklama

Sunucu Ece Erken'in, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun aracına saldırdığı iddia edildi. O anın görüntülerini yayınlayan Benan Mahmutyazıcıoğlu, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım..." ifadelerini kullandı. Yaşananlardan sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan flaş açıklamalar geldi

Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan şok açıklama - Sayfa 1

ce Erken ve Benan Mahmutyazıcıoğlu arasındaki sular durulmuyor.

Sunucu Ece Erken ile evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aşkı geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan şok açıklama - Sayfa 2

Ece Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise adeta olay yarattı.

Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan şok açıklama - Sayfa 3

Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurdu.

Ece Erken'in evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan şok açıklama - Sayfa 4

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.