Anasayfa /  Medya

Ece Erken'in ardından Seda Akgül de mi Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı ?

Söylemezsem Olmaz programının izleyicileri Seda Akgül’ün neden programda yer almadığını merak ediyorlar. İzleyicileri, “Seda Akgül neden yok?” sorusunun yanıtını araştırıyorlar. Peki Ece Erken'in ardından Seda Akgül de mi Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı ?

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2020 10:36

“Seda Akgül neden yok?” sorusu Söylemezsem Olmazizleyicileri tarafından araştırılıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programın sunucularından Ece Erken’in ayrılmasının ardından yerine gelen Akgül konu ile ilgili açıklama yaptı ve programdan ayrıldığını duyurdu.

SEDA AKGÜL SÖYLEMEZSEM OLMAZ’DAN AYRILDI MI?

Seda Akgül sosyal medya hesabı içerisinden konu ile ilgili açıklama yaptı:

Akgül açıklamasında "Ben zor şartlar altında görev yapıyordum; Çeşme'ye yerleşmiştim. Anne ve babam yaşlı onlara bakmam gerekiyor ve tekrar işe dönüyordum. Ancak bu hafta sokağa çıkma yasağına takıldık. Şu anda bu işin ciddiyeti bu kadar önemliyken maalesef programımız kısacık bir ara vermezken ben öncelikle ailemin sağlığını riske atmak istemiyorum çünkü gidip geliyorum... İkincisi de gerçekten sevgi ve meslek arasında düşünürsek; mesleğimi de seviyorum ama 22 yıldır yalnız yaşıyorum. Ama bu günler sevginin, aile olmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 2 gün önce de ben serum almıştım çünkü apart otelde kalıyorum beslenmeme de dikkat edemiyorum.

Sizlerden özür diliyorum. Ben bir ay önce bu kadar ciddi düşünmemiştim. "

Yorumlar