Anasayfa /  Foto Galeri

Ece Erken kira isteyen ev sahibine böyle cevap verdi

Sunucu Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibiyle yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var, 2'sinden bu ay kira gelmedi, utandım söylemedim" dedi.

Ece Erken kira isteyen ev sahibine böyle cevap verdi - Sayfa 1

Ece Erken, ev sahibi ile arasında geçen mesajlaşmayı sosyal medya hesabında paylaştı. Erken, kendisinden kira isteyen ev sahibine evden çıkacağını söyledi.

Ece Erken kira isteyen ev sahibine böyle cevap verdi - Sayfa 2

'BENİM 3 EVİM VAR' 
Ece Erken sitemini "Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da, ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var İkisinden bu ay kira gelmedi,utandım söylemedim.."

Ece Erken kira isteyen ev sahibine böyle cevap verdi - Sayfa 3

AYLIK 16 BİN 100 LİRA 
'3600 lira aidat artı 12 bin 500 lira kira... Villada kalırdım' diyen Ece Erken'in paylaşımı olay oldu. TT listesine giren Ece Erken kendisine gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Ece Erken kira isteyen ev sahibine böyle cevap verdi - Sayfa 4

'AİLEME BAKIYORDUM' 
Erken "18 yaşında sen ne yapıyordun bilmem ama ben aileme bakıyordum,2. 3. el arabalara binip yatırım yaptım, evlerim var, Eymen'in çocuklarına yetecek gelirim var olay o değil kardeş..." dedi.