Anasayfa /  Foto Galeri

Ebru Şallı'ya şiddet olayında görgü tanığından şok eden açıklamalar

Geçtiğimiz haftalarda Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tarafından araç içinde şiddet gördüğü haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ebru Şallı kesin bir dille yalanlarken; olay yerine polis çağıran görgü tanığı canlı yayında her şeyi anlattı. İşte detaylar...

Ebru Şallı'ya şiddet olayında görgü tanığından şok eden açıklamalar - Sayfa 1

Uğur Akkuş'un araç kullandığı sırada Ebru Şallı'ya şiddet uyguladığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ebru Şallı, konuyla ilgili yeni iddialarla gündeme geldi. Şiddet gördüğü olay anına şahit olan bir görgü tanığının magazin programına bağlanarak anlattıkları herkesi şaşırttı.

Ebru Şallı'ya şiddet olayında görgü tanığından şok eden açıklamalar - Sayfa 2

GÖRGÜ TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI

Ebru Şallı'yı araçtan kurtararak olay yerine polis çağıran görgü tanığı, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Şallı'nın olay sırasında şoka girdiğini söyleyen görgü tanığı, yaşananları tüm detaylarıyla anlattı:

Ebru Şallı'ya şiddet olayında görgü tanığından şok eden açıklamalar - Sayfa 3

"ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYDUK"

"8 Ekim saat 14.30 sularında Emirgan'dan Beşiktaş'a doğru giderken tam bu kahvaltı yapılan mekanlar sebebiyle oluşan trafikte sıkışmış halde ilerlerken bir anda çığlık sesi duyduk. Önce çocuk düştü sandık ve tepki vermedik. Daha sonrasında çığlık gittikçe arttı. Artık dayanamadık.

Ebru Şallı'ya şiddet olayında görgü tanığından şok eden açıklamalar - Sayfa 4

"SIKIŞTIRACAK ŞEKİLDE İTTİĞİNİ GÖRDÜK"

'Ne oluyor' diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük."