Anasayfa /  Magazin

Ebru Polat'ın başına sevgilisizlik vurdu!

Koronavirüs salgını nedeniyle günlerdir evinden çıkmayan Ebru Polat'tan şaşırtan bir paylaşım daha geldi. Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasının acısını çıkarmış olacağım" dedi.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2020 22:54

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle günlerdir evinden çıkmayan şarkıcı Ebru Polat, "Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasının acısını çıkartmış olacağım" dedi.

 Türkiye'de de görülen yeni tip Koronavirüs (Covid-19) küresel salgını nedeniyle günlerdir evinden dışarı çıkmayan Polat, konuyla ilgili Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Polat yaptığı paylaşımında, "Meğerse özel hayatta çok önemli bir şeymiş. Bir çıkayım şu karantinadan güne her güne bir sevgili koyacağım. Cuma, cumartesi, pazar konserlerde olacağım, geri kalan her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasını, sadece işle uğraşmamın acısını çıkarmış olacağım bence" ifadelerini kullandı.

Yorumlar