Anasayfa /  Foto Galeri

Ebru Gündeş, "İhanete uğradım" diyerek eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvuran Gündeş, Zarrab'ın hayatında başka kadınların olduğunu belirterek bu zamana kadar yaşadıklarını anlattı. Ünlü şarkıcı, davanın gizli görülmesi için de talepte bulundu.

Ebru Gündeş, "İhanete uğradım" diyerek eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı - Sayfa 1

Ebru Gündeş, işinsanı Reza Zarrab'la 2010'da evlendi. Çiftin 1 yıl sonra Alara ismini verdikleri kızları dünyaya geldi. 17 Aralık 2013'te tutuklanan Zarrab, 28 Şubat 2014'te tahliye oldu. İlk kez birbirlerinden bu kadar ayrı kalan çiftin evliliklerindeki kırılma noktası ise 22 Mart 2016'da tatil için gittikleri Miami'de, Reza Zarrab'ın havalimanında gözaltına alınması oldu.

Ebru Gündeş, "İhanete uğradım" diyerek eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı - Sayfa 2

Zarrab'ın ABD'nin İran'a yönelik ambargosunun delinmesinde rol oynadığı, aracılık yaptığı iddia ediliyordu.

Ebru Gündeş, "İhanete uğradım" diyerek eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı - Sayfa 3

Tutuklanan Zarrab, 1 yıl sonra "itirafçı" oldu ve serbest kaldı. Zarrab, eşi ve kızı Türkiye'de olmasına rağmen New York'ta yaşamaya başladı.

Ebru Gündeş, "İhanete uğradım" diyerek eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı - Sayfa 4

8 AY HİÇ KONUŞMADILAR
Ayrılık dedikodularının çıktığı bu süreçte aslında neler yaşandığı, Ebru Gündeş'in BodrumAile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davası dilekçesiyle ortaya çıktı. ABD'de süren dava ve soruşturma, çift arasında gerginliğe yol açmıştı. Aralarındaki ilk kavga 2016 Haziran'ında patlak verdi. 8 ay boyunca hiç iletişim kurmadılar.