Anasayfa /  Spor

Ebrar Karakurt'tan maç sonunda TRT izleyicilerini şaşırtan hareket!

Son zamanlarda adından çok söz edilen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, milli takımın maçının ardından TRT'ye röportaj verdi. Röportaj esnasında muhabirin boyuna inmek için bacaklarını aralayan ve boyunu kısaltan Karakurt, ekran başındakileri de şaşırttı.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2022 18:01

Kadın Voleybol Milli Takımımız Dünya Şampiyonası'nda yoluna dolu dizgin biçimde devam ediyor. Milli takımın galibiyetleri herkesi sevindirirken, ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt'un dünya şampiyonasındaki bir mücadele sonrası verdiği röportajdaki hareketi monitör başındakileri güldürdü.

TURNUVADA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLİYOR
Voleybol Takımımız, Polonya'nın Lodz şehrinde karşı karşıya geldiği Kanada'yı da 3-0 ile geçerek şampiyonada üst üste 6. Galibiyetini elde etti. Grupta Sırbistan'ın Dominik Cumhuriyeti'ni mağlup etmesi sonrasında da Millilerimiz, çeyrek finali garantilemiş oldu. İlk seti 25-22'lik skorla kazanan ay-yıldızlılar ikinci sette Kanada hücumlarını karşılamakta zorlandı. Setin sonlarına doğru 23-19 geriye düşen milliler seti çevirerek 26-24'lük üstünlük kurarak ikinci seti de kazanmıştır. Maçın yıldızıysa pasör çaprazı Ebrar Karakurt oldu. Maç sonrası Karakurt verdiği röportaj görüntüleri de maç kadar konuşuldu.

MAÇ SONU İLGİNÇ RÖPORTAJ
TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek'in paylaşmış olduğu görüntülerde Karakurt'un boyu muhabire yakın tutmak için bacaklarını açmış olduğu görüldü. Şenürek, "Ebrar Karakurt ile maç sonu röportajımızdan Boylar anca bu kadar eşitlenebiliyor" yorumunda bulundu.

Yorumlar