Anasayfa /  Spor

Ebrar Karakurt Burak'ın golüyle çılgına döndü

Türkiye'nin Letonya karşısında aldığı son dakika zaferi sosyal medyada pekçok taraftarı adeta sevinçten havalara uçurdu. Burak Yılmaz'ın 90+8'de attığı penaltı golüne sevinenlerden biri de A Milli Voleybol Takımı oyuncumuz Ebrar Karakurt oldu.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2021 12:28

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında Türkiye, deplasmanda Letonya'yı 90+9. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 2-1 mağlup etti.

Maçta önce golü kendi kalemize Merih Demiral'ın ayağıyla attık. 70. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Savalnieks'in altıpas içine sert gönderdiği topu Merih Demiral ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 1-0.

Bu golle sarsılsak da 75. dakikada ay-yıldızlı ekip beraberliği yakaladı. Cengiz Ünder'in sağ kanattan yaptığı ortada Serdar Dursun altıpas önünde kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara yolladı: 1-1

Ve mucize 90+8'de geldi. Burak Yılmaz'ın ceza sahasında düşürülmesi sonrası düdüğünü çalmayan hakem VAR incelemesine gitti.

VAR'da pozisyonun penaltı olduğunu gören hakem tereddütsüz penaltıyı verdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, tüm Türkiye'yi sevince boğan golünü Letonya ağlarına attı.

EBRAR KARAKURT SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI

Burak Yılmaz'ın golü Türkiye'de olduğu kadar dünyanın dört bir yanında yaşayan Türk vatandaşlarının sevinmesine neden oldu.

Bu isimlerden biri olan A Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından Burak'ın topu ağlara gönderdiği anı paylaşıp sevinç çığlıkları attı.

 

 

Etiketler Ebrar karakurt
Yorumlar