Anasayfa /  Eğitim

EBA TV canlı yayın nasıl izlenir? EBA TV öğretmen seminer takvimi ve saatleri

Küresel salgın gölgesindeki eğitim süreci, EBA desteği ile devam ediyor. Ortaokul, lise eğitimlerine ek olarak sürdürülen EBA eğitim desteğine öğretmen seminerleri de eklendi. 22-30 Haziran arasında EBA TV üzerinden gerçekleşecek seminerler nasıl izlenir?

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2020 16:30

Küresel salgın gölgesindeki eğitim süreci, EBA desteği ile devam ediyor. Ortaokul, lise eğitimlerine ek olarak sürdürülen EBA eğitim desteğine öğretmen seminerleri de eklendi.  22-30 Haziran arasında EBA TV üzerinden gerçekleşecek seminerler nasıl izlenir?

Uzaktan eğitim EBA TV canlı yayın üzerinden ve eba.gov.tr adresi üzerinden devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin katılacağı haziran mesleki çalışma dönemi faaliyetlerinin, uzaktan çevrim içi öğretim ortamlarında yürütüleceği açıklandı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Twitter'dan tüm öğretmen ve okul yöneticilerinin katılacağı 22-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek mesleki çalışma dönemine ilişkin açıklama yapmıştı. 

EBA TV SEMİNER İZLEME

EBA TV SEMİNER NASIL İZLENİR?

22 Haziran pazartesi günü online seminerler EBA üzerinden merkezi olarak başlıyor. Daha sonra her okul Zoom, Teams vb programlar üzerinden kendi toplantılarını gerçekleştirmeye devam edecek.

EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Ardından açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına giriliyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

 

Yorumlar