Anasayfa /  Güncel

E-PttAVM ücretsiz maske nasıl alınır? E-Devlet maske siparişi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ücretsiz maske dağıtımı yapılacağı açıklanmış, vatandaşlar başvuru konusunda bilgilendirilmişti. Peki E-PttAVM ücretsiz maske nasıl alınır? E-Devlet maske siparişi verme sayfası haberimizde.

Abone ol
Abone ol 06 Nisan 2020 11:02

E-PttAVM ücretsiz maske nasıl alınır? E-Devlet maske siparişi. Market ve pazar yerlerinde maske takmanın zorunda hale getirilmesi ardından vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılacağı açıklandı. Ücretsiz maske temini, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşları kapsamayacak. Peki, ücretsiz maske nasıl alınır? İşte ücretsiz maske uygulamasını detayları ve e Devlet ücretsiz maske başvuru sayfası...

ÜCRETSİZ MASKE BAŞVURUSU HAKKINDA BİLGİLER 
Ücretsiz maske temini için başvurular başlangıçta maske.epttavm.com adresinden gerçekleşiyordu ancak yoğun ilgi nedeniyle maske dağıtımında başvuruların, e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleşmesine karar verildi.


"PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 

ÜCRETSİZ MASKE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN


Başvuruları e Devlet üzerinden alınan maskeler, PTT kargo ile ücretsiz olarak vatandaşlara ulaştırılacak. Aile üyeleri için maske temin etmek isteyen vatandaşlar, kendilerinden istenen form üzerinde bilgileri de dolduracak. Ücretsiz maske temini, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşları kapsamayacak.

 

Yorumlar