Anasayfa /  Eğitim

2018 MEB E-Okul Sınav Sonuçları Sorgulama

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi web sitelerinden olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) giriş ile öğrenciler ve veliler birinci sınav neticelerini öğrenebiliyor devamsızlık sorgulayabiliyor. 

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2018 21:18

2018-2019 eğitim takviminde birinci sınavları sona eren öğrenciler için son durum sistemde öğretmenler tarafından aktif edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitelerinden olan sitede sınav neticelerin yanı sıra devamsızlık, haftalık ders programları sistemde bulunabiliyor.

Sınav sonuçları sorgulama sayfasına gitmek için tıklayınız 

MEB sistemi güncelledi

2018-2019 dönemi içerisinde okul VBS girişi öğrenciler için güncellendi yeni giriş yeri MEBBİS üzerinden yapılacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğrenicilere kolaylık sağlamak için eğitimi ilgilendiren bütün siteleri aynı başlık altında topladı. Milyonlarca öğrenci bundan sonra https://mebbis.meb.gov.tr/ adresini kullanacak. 

E-Okul sistemine öğrencinin T.C kimlik ve okul numaraları ile kolayca giriş yapabilirsiniz. Aynı şey, sistemin belirlediği güvenlik kod ile birlikte Veli Bilgilendir Sistemi için de geçerlidir. 

Bu sistem içerisinde yer alan ”Not Bilgisi” başlığı altında, çocuğunuzun siteye yüklenmiş tüm notlarını görüp inceleyebilirsiniz.


Yorumlar